2777
2789
عنوان

تنظیم خاب نوزاد ۵ماهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 250 پست
ای بابا  مامانای ما اینطوری نبودن بچه هاشون خود مامانم میگه والا من اینطوری بچه ندیده بودم اص ...

مامان منم اینجوری میگفت یبار بچه رو بش سپردم خودم رفتم خوابیدم پنج ماه بود اون موقه اومد بیدارم کرد گفت این بچه ات منو خوابوند خودش  نخوابید منم شب بیداریمو ادامه دادم ولی واقعا مادرا زحمت کشیدن الان با امکانات پوشکو غیره اونا بی امکانات فکر کن کهنه هی بیدار میشدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودمو... ولی مادر بزرگم بیچاره ام کرده.میره میاد میگ شیر خشک خاصیت داره ندادی ب بچه.شیر خودتو م ...

چه باحال مادربزرگت برعکسه 

شاید گرسنه میمونه

خب شیر شبا کم میشه 

وزنش خوبه ؟

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
مامان منم اینجوری میگفت یبار بچه رو بش سپردم خودم رفتم خوابیدم پنج ماه بود اون موقه اومد بیدارم کرد ...

آره ولی هر دوره سختی خودشو داره 

شیر خودمو... ولی مادر بزرگم بیچاره ام کرده.میره میاد میگ شیر خشک خاصیت داره ندادی ب بچه.شیر خودتو م ...

راست میگه الان جز کمکیات بزار فقط شبا بزار شاید بچه ات سیر نمیشه که بخوابه 

ولی من فک کنم مامانم درست میگفت ۱ماه موقع شیر دادن گوشی دستم نبود شبا دریت میخابید۲شب میخابید تا فرد ...

تو هم فکر میکنی از امواج و ایناست ؟

منم امتحان کردم همینطوره ؟

ریتم خواب دختر شما چطوره ؟

دخترمن روزا تقریبا هردوساعت یکبار میخوابه، در حد نیم ساعت تا ۲ ساعت بعضی وقتا،

شبم دیگه نهایت تا ۱ میخوابه، چندبارم بیدار میشه شیرمیخوره میخوابه، چند وقته شبا زیاد بیدار میشه که تا پستونکشو میذارم باز میخوابه

دخترمن روزا تقریبا هردوساعت یکبار میخوابه، در حد نیم ساعت تا ۲ ساعت بعضی وقتا، شبم دیگه نهایت تا ۱ ...

خوشا به سعااااادتت 

دختر من روزا پشه پر بزنه تو یه اتاق دیگه میپره

واسه همین کم میخوابه با اینکه من مراعات میکنم

وزنش چقدره ؟!دوکیلو؟؟؟؟؟خیلی کمه نمودار چی ول کن نمودارو بچه وزنش خوب نباشه مریض میشه زودی باید الان ...

منم فکر میکنم خیلی وزنش کمه 

درست میگه هااااا