2777
2789
عنوان

تنظیم خاب نوزاد ۵ماهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 250 پست
چیکار کنم اخه... ۵ماه شبا درس نخابیدم....

منم از شب زایمانم تا الان نخوابیدم به خدا 

هنوووووز خستگی زایمان و بارداری رو دارم چه برسه به بچه داری 

یعنی اگر خوابش درست بودا من به همه چی میرسیدم 

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاااااازه شدی مثل من  دختر من ۷و نیم ماهشه  ۲ ماهو نیمه ۱۲ یا یک میخوابه ولی تا ۵ هر چند ...

من که بچم 10ماهو دوهفته اشه همین الان خوابید بستگی به خواب صبح و ظهرش داره هر چند ساعتم پامیشم شیر میخواد کم کم انشاالله درست میشه هر موقه بلند بشی واسه بچه ات یاد مامانت بیفت تحملت زیاد میشه

منم از شب زایمانم تا الان نخوابیدم به خدا  هنوووووز خستگی زایمان و بارداری رو دارم چه برسه به ...

واااقعا....

یعنی اینقد نق نقو شده نمیرسم ظرف بچینم تو ماشین...😶

چشم کردن بچمو...خیلی ساکت بود...

من که بچم 10ماهو دوهفته اشه همین الان خوابید بستگی به خواب صبح و ظهرش داره هر چند ساعتم پامیشم شیر م ...

ای بابا 

مامانای ما اینطوری نبودن بچه هاشون

خود مامانم میگه والا من اینطوری بچه ندیده بودم اصلا نخوابه 

میگه شما ها میخوابیدید تخخخخخت

ای بابا  مامانای ما اینطوری نبودن بچه هاشون خود مامانم میگه والا من اینطوری بچه ندیده بودم اص ...

ابجی داداش من کوچیکن.

الانم ک مدرسه نمیرن۱۱خابن

مامانم میگه همتون ۱۰شب خاب بودید

واااقعا.... یعنی اینقد نق نقو شده نمیرسم ظرف بچینم تو ماشین...😶 چشم کردن بچمو...خیلی ساکت بود...

به چشم نیست عزیزم

دختر منم آروووووم آروم بود

شیر خودتو میخوره یا شیر خشک؟

به چشم نیست عزیزم دختر منم آروووووم آروم بود شیر خودتو میخوره یا شیر خشک؟

شیر خودمو...

ولی مادر بزرگم بیچاره ام کرده.میره میاد میگ شیر خشک خاصیت داره ندادی ب بچه.شیر خودتو میخاد چیکار😑