2777
2789
عنوان

خانما بیاین یکم بخندیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دوستام رستوراتی ک تا ب حال نرفته بودم قرار داشتم کلی دیر کرده بودم گوشیمم جا گذاشته بودم احتمالم داشت محل قرار تغییر کنه آدرسم دقیق بلد نبودم خلاصه تابلو بزرگ رستورانو دیدم و با کلی عجله بدون توجه به اطراف وارد شذم دیدم دوستام نیستن از پسر جوونی ک اومد جلو و گفت امرتون؟ پرسیدم طبقه بالا جا واسه نشستن هست؟ اونم سرخ شذ پرسید چطور؟ گفتم با دوستام قرار دارم با تعحب گفت اینجا ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!نگاه کردم اطرافمو دیدم پلاستیک فروشیه و  من اشتباه وارد مغازه کناری شدم وقتی پسره ماجرارو فهمید داشت زمینو گاز میگرفت . طفلک اولش فک کرد میخوام بهش تجاوز کنم

اولین سفرمون با همسرم رفتیم قشم یه رستوران شیک😚 داشتم مثل تو فیلما یخورده کلاس میزاشتم یهو لیوان ...

منم اولین سفرمون بایدبا اتبوس  میرفتیم تهران دیدن نوازاد جاریم 

توی راه که برای نماز نگه داشت مثلا میخاستم بگم من خیلی کارامو تند و فرز انجام میدم (آخه مامانم اینا همیشه از باحوصله بودنم مینالیدن میخاستم جلو شوهرم خیلی فرز باشم )

عاقا نمیدونید یعنی باسرررعت نوووور  رفتم وضوخونه وضوگرفتم و پریدم تو نماز خونه نمازمو دیگه رکعت آخر بودم که کم کم بقیه ی خانوما رسیدن و هی باتعجب میگفتن این چرا اینطرفی نماز میخونه !!!

بعد که سلام نمازو دادم گفتن خانم جهت قبله این طرفه 

یعنی دقیییق پشششت به قبله نماز خونده بودم 

و اینگونه بود که مجبوور شدم دوباره بخونم  و وقتی اومدم بیرون دیدم شوهرم دم در منتظر و کلافه  وایستاده و میگه چرا انقدر معطل شدی؟؟ !!!🤦‍♀️😣😂

" اللهم عجل لولیک الفرج "