همین که گوشی دست میگیرم ببینم چه خبره همش خبرهای بد. داستان های غمگین .آدم غصش میگیره حتی رمان ها هم همش غمگین تموم میشه بعضی وقتها میگم گوشیم بزارم کنار گوشی ساده دست بگیرم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باهات موافقم امروز انقدر گریه کردن تو همین مجازی زهر مارم شد گفتم دیگ نیام سایت باز اومدم خیره ام
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
منم به این نتیجه رسیدم واقعا توی روحیم تاثیر ید میزاره
حامله هستم بدتر شدم میام اینجا حالم بد میشه. خیلی غصه میخورم از ناراحتی کسی انگار فرد نزدیک زندگیمه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
باهات موافقم امروز انقدر گریه کردن تو همین مجازی زهر مارم شد گفتم دیگ نیام سایت باز اومدم خیره ام
منم قفسه سینم از غصه سنگین میشه .هیچ کاری از دستمون هم بر نمیاد
حامله هستم بدتر شدم میام اینجا حالم بد میشه. خیلی غصه میخورم از ناراحتی کسی انگار فرد نزدیک زندگیمه
دقیقا مثل منی
منم قفسه سینم از غصه سنگین میشه .هیچ کاری از دستمون هم بر نمیاد
نمیدونی چقدر بد گریه کردم الان سرمدررد داره