2777
2789
از کجا فهمیدید بگید

گفتم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی جدی میگی؟من چقدر دلم گرفت ولی پیامای آخررو خوندم که بعضیا گفته بودن دروغه یکم دلم آروم گرفت؟فق ...

اینجا بیای واقعا گیج میشی😕😕

اینجا فک میکنن هرچقد بیشتر ترحم جم کنن بهتره

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
من کلی گریه کردم براش🤦🤦 آخه آدم درباره ی بچش تاپیک سرکاری نمیزنه🙁

گلم اینجا تاپیک بدتر از اینا دیدم سرکاری تا چندماهم ادامه داشت ی ملتم نذر و دعا وچله میگرفتن واسش

هیچ چیزو جدی نگیرین اینجا مطلقا هیچ چیزو تا وقتی که با مدرک اثبات کنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا ول نمیکنین....شما دعا کنید اگ واقعا راست باشه ایشالله ک خوب شه...هیچ مادری راضی نیس بچشو تو همچی ...

ن خیلی زشته اجساسات اینهمه کاربر ررو به سخره بگیرن

اینونمدونم ولی خیلی بدهس میان اشک مردمو درمیارن بعد بخندن ب ریشمون

خدا کنه دروغ بوده باشه 

من از صبح درگیرشم ، یه لحظه هم از فکرش بیرون نیومدم

براش نذر کردم ، صلوات فرستادم ، گریه کردم 

از خدا می خوام که دروغ باشه با تمام وجودم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
گلم اینجا تاپیک بدتر از اینا دیدم سرکاری تا چندماهم ادامه داشت ی ملتم نذر و دعا وچله میگرفتن واسش ه ...

راستش منم اینو باورنکردم 

اصن بعضی تاپیکا سندم میزارن گندش درمیاد باز دروغ بوده

مث تاپیک سیب ترش

یادته؟

ن خیلی زشته اجساسات اینهمه کاربر ررو به سخره بگیرن اینونمدونم ولی خیلی بدهس میان اشک مردمو درمیارن ...

بیخیال بابا اینجا مجازیه...واسه چ این همه تاپیک راجبش هس...از بیکاری ملته...یه جور میگی احساساتم بازی گرفت انگار مجبورت کرد بری تو تاپیکش😁

راستش منم اینو باورنکردم  اصن بعضی تاپیکا سندم میزارن گندش درمیاد باز دروغ بوده مث تاپیک سیب ...

مگه سیب ترشم سرکاری بود؟عکس خودشم گذاشته بود که😳😳

تیکرم برای بارداری نیست💙
اینجا بیای واقعا گیج میشی😕😕 اینجا فک میکنن هرچقد بیشتر ترحم جم کنن بهتره

من تا کسی مچ گیری نکرده باشه همه تاپیکارو باور میکنم اصلا به ذهنم نمیرسه شاید سرکاری باشه،آخه دروغ سرهم میکنن که چی بشه،چی بدست میارن

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸