2777
2789
بابا ما خودمون کلا خلیم آره دلم میاد وضعیت ما جالب بود وقتی الکلاسیکو رو می‌دیدیم داداشم که رئال گل ...

دختر مردم از خنده😂شوهر من الان میشه رو کلش ماهیتابه گذاشت نیمرو درست کرد اینقدر ک کلش داغ کرده😂

من هر وقت بارسا برد خوشحال میشم نبرد هم اهمیتی نداره رئال هم ک مهم نیست😂ولی جیگرم کباب میشه این بچه اینقدر ناراحته 🔪😂

مرسی . همین ناجور بودنش بود که باعث مرگش شدولی میدونی چیه من بخاطر ی سری اخلاقایی که داشت کارایی که ...

ای واای بعد شوهرت اونو یادت نمیندازه؟🥲🥲

این یکی از فوبیا های منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل اینک بهم برسیم تصادف کرد و اسمونی شد چهار سال بود باهم بودیم از ۱۷ سالگیم تا ۲۱ سالگیم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
امیدوارم حل بشه مشکلاتت🤣🤣🤣

فدات بشم .

میدونی من گله کردم قهر کردم شکایت کردم بی خیال شدم با مهربونی پیش رفتم هر راهی رفتم نشد که نشد .

فقط و فقط معجزه خدا میتونه زندکی منو نجات بده و در التماسم خدا معجزه ایی بکنه برام

داستان عشقی من پیچیده هس مثلث عشقی من اینجوریه که وقتی ۱۳ سالم بود عاشق یکی شدم بد نمیدونم ۱ سال یا ...

😐😐😐😐😐 چه عجیب

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
یکیشون تو تصادف از دنیا رفت یکیش بهم خیانت کرد یکیشم من بهش خیانت کردم یکیم وقتی با من بود راننده ن ...

😐 خدا رحم کنه پس