الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم لطف کردی که وقت گذاشتی توضیح دادی😘😘😘😘 ،من تا اونجای خوندم که مرده میخواست بره ...
خوبه ک پیگیرب نکردی
من تابعدشم پیگیربودم.حتی شب قبل ازینکه دستش روشه خوندم پست هاشو.
فقط اونا ک باور دارم پیگیری میکنم.یکی بود مهسای اونم یهوغیب شد.یادت هس ازش؟دختر سه ساله داشت شمالی بود وشوهرش ترک بود که خیلی عذابش میداد..ازخونه بیرونش میکرد..و..
خوبه ک پیگیرب نکردی من تابعدشم پیگیربودم.حتی شب قبل ازینکه دستش روشه خوندم پست هاشو. فقط اونا ک با ...
نه عزیزم در جریانش نیستم،حالا بعضیا برای سرگرمی،شوخی خنده جلب توجه یا هرچی تاپیک سرکاری میزنن یه بحثه اینکه بعضیا به عزیزانشون هم رحم نمیکنن و برای پر بازدید شدن حتی از اونا هم مایه میذارن خیلی زشت وباعث تاسفه😞
🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸