2777
2789
فقد خارج رفتن ۶ماه طول داره ک😳😳😳

انگار ازقبل برنامه چیده مرده

میگم که حتی نامه دادگاهم گذاشت خانمه ک باورکنن کاربرا.

تاپیکاش ضدونقیض بود یکیشولی توجیه کرد وچون محبوب سایت بود باورکردن بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خانم ک عاشقانه زندگی میکردن باشوهرش  یهو مچ شوهرشوگرف ک چت داشتع بایه نفر وشوهره نمیخادش وم ...

مرسی عزیزم لطف کردی که وقت گذاشتی توضیح دادی😘😘😘😘 

،من تا اونجای خوندم که مرده میخواست بره خارج

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
مرسی عزیزم لطف کردی که وقت گذاشتی توضیح دادی😘😘😘😘  ،من تا اونجای خوندم که مرده میخواست بره ...

خوبه ک پیگیرب نکردی

من تابعدشم پیگیربودم.حتی شب قبل ازینکه دستش روشه خوندم پست هاشو.

فقط اونا ک باور دارم پیگیری میکنم.یکی بود مهسای اونم یهوغیب شد.یادت هس ازش؟دختر سه ساله داشت شمالی بود وشوهرش ترک بود که خیلی عذابش میداد..ازخونه بیرونش میکرد..و..

خوبه ک پیگیرب نکردی من تابعدشم پیگیربودم.حتی شب قبل ازینکه دستش روشه خوندم پست هاشو. فقط اونا ک با ...

نه عزیزم در جریانش نیستم،حالا بعضیا برای سرگرمی،شوخی خنده جلب توجه یا هرچی تاپیک سرکاری میزنن یه بحثه اینکه بعضیا به عزیزانشون هم رحم نمیکنن و برای پر بازدید شدن حتی از اونا هم مایه میذارن خیلی زشت وباعث تاسفه😞

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸