2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو آروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 79 پست
ماهم الان 2 شبه خونمون عاشورا هست پدرشوهرم در بستر مرگ هست همه بچه ها جمع شدن شیون میکشن

پیره خیلی ؟

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا راست میگی؟شوهرت داره گریه میکنه تاپیک زدی چیکار کنم؟ خودت که پیششی نمیدونی چیکار کنی میخوای ما ...

گفتم شاید شما به ذهنتون برسم چی بگم بهش آروم شه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
مگه مادرشوهرت چند سالش هست؟ این بیماری بیشتر جوونها رو درگیر میکنه تازه ام اس که یه طیف داره&nb ...

۴۵

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
انشاا.. که اینجوری باشه خدا نکنه هیچکس به خصوص مادر آدم زمین گیر بشه ایشاا.. ایشونم شفاشونو از خدا ...

ان شاءالله