2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو آروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 79 پست
نه والا ماشالا شوهرش خوب بچه هاش خوب وضع مالی خوب نمیدونم والا شاید اونم واسه خودش یه سختیایی داشته

شاید پدرشوهرت تو جووونی جززز داده بیچاره رو 

خیلی از مردا اول زندگی یاغی ان بعد خوب میشن😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شاید پدرشوهرت تو جووونی جززز داده بیچاره رو  خیلی از مردا اول زندگی یاغی ان بعد خوب میشن😂😂

مثل شوهر من ... ولی حیف از همه اونروزهایی که به خاطر خانواده بیشعور و بی لیاقتش به منو بچم زهر کرد و الان بعد ده سال فهمیده حق با کی هست ولی دیگه دل من آروم.نمیشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل شوهر من ... ولی حیف از همه اونروزهایی که به خاطر خانواده بیشعور و بی لیاقتش به منو بچم زهر کرد و ...

دقیقا چون من خودم اینو لمس کرده بودم گفتم 

بعضی چیزا هیچ وقت جبران نمیشه 

شوهر منم اوایل خیلی تازونو و چزوند 

6 -7 سال طول کشید تا بفهمه چی به چیه و از خر شیطون پایین بیاد 

اوایل زندگی همه که خیلی خوبن و عشقولانه هستن 

همش به دعوا و کتک کاری گذشت حتی شب عروسیمون با گریه تموم شد 😣

الانم که 14  سال گذشته هر وقت عروسی میرم بغضم می گیره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دقیقا چون من خودم اینو لمس کرده بودم گفتم  بعضی چیزا هیچ وقت جبران نمیشه  شوهر منم اوایل ...

منم شب قبل عروسیمون با دعوا و ناراحتی گذشت ..روز ماه عسل رفتنمون با دعوا و کتک کاری که نزدیک بود از هواپیما جا بمانیم چون آقا مشغول دعوا و توهین و تحقیر کردن بود بخاطر مادر و خواهر کصافطش..نتیجه شم شده بیماری اعصاب که من گرفتم و حال روحی داغون ... هر چقدرم الان بهم محبت کنه نمی تونه جسم و روح شاد و سالم منو برگردونه

منم شب قبل عروسیمون با دعوا و ناراحتی گذشت ..روز ماه عسل رفتنمون با دعوا و کتک کاری که نزدیک بود از ...

بگردم الهی عزیزم 

دقیقا الان که شرایطمون خیلی بهتر شده 

آثارشو تو رفتار خودم با بچه ها می بینم و از خودم بدم میاد

زود از کوره در میرم

تازه جالبه اگه یادآوری کنم که اذیتم می کردی اصلا زیر بار نمی ره و تازه بهش بر می خوره 

الان جاریم تازه عروسه می بینم با برادرشوهرم چقدر عشقولانن یجورایی حسودیم میشه