2777
2789

من از اولم از ناحیه باس ن بزرگ بودم از بعدزایمان خیلی بدترشدم چیکارکنم کوچیک شه خسته شدم از گیرای شوهرم همش مشکل لباس پوشیدن دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش هوازی انجام بده. ورزش‌هایی هست برای بزرگ شدن باس ن که اونهارو باتمرکز وبسیار آرام انجام میدن اگه همون حرکت‌ها رو انجام بدی تند و در تعدادخیلی خیلی بالا کم کم باس نت آب میشه عضله تو هم ازبین میبره یکیش اسکات که خیلی خیلی تند باید انجام بدی بدون استراحت وتمرکز بعد چهاردست پا بمون ویه پاتو از پشت بده بالاوبعد بیار تو شکمت تند تند. در تعداد بالا هم فرم میگیره هم آب میشه یه چندتا دیگه هست  نمیتونم توضیح بدم سرچ کن در تعداد بالا وتند انجام بده من میخواستم باس نم بزرگ شه این حرکات رو انجام دادم اشتباهی باس نم کوچیک شد زیاد انجام دادم و تند چون میخواستم زود نتیجه بگیرم ولی همون یه ذره باسنمم آب شد. بعد با آرامش انجام دادم الان خیلی خوبه 

خدایا تمام زندگیمو به دستهای تو سپردم پس مواظب عزیزام باش