مرجلت مدیر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 عنوان اگه شوهرتون | مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 109 پست اگه سالگرد ازدواجتون باشه این خوب و کیک دست کرده باشین ولی شوهرتون بیاد بدون هیچ چیزی حتی یه شاخه گل چیکار میکنین من امروز اینجوری شدم.اولین سالگرد ازدواجم بود ساعت 11 از کار اومد شام نخواست الانم خابه شما بودید چه عکس العملی داشتید 😍خدایا مرسی😍 1398/06/07 | 23:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 وقتی اومد خونه شوکه شده بودم یعنی ارزش سه شاخه گل نداشتم اینقدر شوکه بودم کادو شو همینجوری گذاشتم رو ... والا من چندوقت مونده به تولد یا به سالگرد ازدواجمون یادآوری میکنم ولی انگار نه انگار پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 والا من چندوقت مونده به تولد یا به سالگرد ازدواجمون یادآوری میکنم ولی انگار نه انگار من دیگه خیلی احساسی هستم دیگه واقعا هفت شهریورو خاطره خوب نمیدونم با این کارش 😍خدایا مرسی😍
سلناآرش عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1123 اتفاق خاصی نیفتاده،یادش رفته حتما.. عکس العمل خاصی نشون نمیدادم.. ادمیزاده دیگه.. فراموشکار میشه بعضی وقتا.. مخصوصامردا که مشغله کاریشون زیاده توو این زمونه.. مهم عشقتونه، سالگردازدواج بهانست..بذار به حساب فراموشکاری.
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 من دیگه خیلی احساسی هستم دیگه واقعا هفت شهریورو خاطره خوب نمیدونم با این کارش 😔😔😔 پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 چرا فهمید ولی هیچی نگفت فقط گفت مبارک کیک و غذا زو جلو چشمش بریز اشغالی بگو بزا سگا بخورن