2777
2789
دقیقا نظر منم همینه ولی واقعا من تلاش خودمو کردم هیچ جوره قسمت نشد که نشد

آره واقعا موافقم ازدواج قسمته . 

به خدا توکل کن ایشاالله که بهترینشو سر راهت قرار میده . 

تو اجتماع بیشتر ظاهر شو ، شیک پوش و مرتب و خوش برخورد باش همیشه لبخند داشته باش . مطمئن باش موارد خوبی واست پیدا میشه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به رفیق خودم

عزیزمی😘

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
یه سوال....شوهرش از ازدواج اولش بچه داره...الان خالت میتونه باردار شه تو این سن؟؟؟

بله بچه داره ولی مادرشوهرش نگه میداره اکثرا، خودش که قصد بچه دار شدن داره، توی فامیل مون بارداری بالای 40 من خیلی زیاد دیدم ایشالا که مشکلی پیش نیاد

یه سوال....شوهرش از ازدواج اولش بچه داره...الان خالت میتونه باردار شه تو این سن؟؟؟

باو نزدیک پنجاه من دیدم حامله شدن 

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم

من ۲۸ ازدواج کردم

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺