2777
2789
عنوان

تخم مرغ شکوندن برای رفع چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 32742 بازدید | 50 پست
خیلی از این چیزهای از نظر شما دست پرورده ی ذهنای پوسیده در قدیم بر اساس یک سری علوم غریبه بوده که سی ...

(خودتون میگید قدیم)، با پیشرفت علم و بالارفتن سطح سواد ادمها الان دیگه چه احتیاجی به این کارنیست.من نظر خودم رو گفتم. علوم غریبه رو میشناسم اما با اعتقادی که بهش ندارم راجبش تحقیق نکردم و نمیکنم

و اینکه خیلی از علوم هم مورد قبول دین ما نیست و توی علم امروزی ازش نامبرده نشده

دندانپزشک💊💉📖
خیلی از این چیزهای از نظر شما دست پرورده ی ذهنای پوسیده در قدیم بر اساس یک سری علوم غریبه بوده که سی ...

البته به جز علم کیمیا که ارتباطی به دینی بودن و غیر دینی بودن نداره. روزتون خوش

دندانپزشک💊💉📖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل اینو نمیدونستم. یه بار همسایه مون اومد بشکونه. باورم نمیشد سر اسم ها با تمام قوا فشار میدادم بالا سر پدرم ولی اصلا نمی شکست. در صورتی که یه تخم مرغ عادی با یه فشار کوچیک میشکنه

(خودتون میگید قدیم)، با پیشرفت علم و بالارفتن سطح سواد ادمها الان دیگه چه احتیاجی به این کارنیست.من ...

از همون علوم قدیم امروز دانشمندا برای خیلی چیزا استفاده میکنن منتها دیگه اسمش میشه علوم جدید!!  

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
از همون علوم قدیم امروز دانشمندا برای خیلی چیزا استفاده میکنن منتها دیگه اسمش میشه علوم جدید!!   ...

البته که تاپیک رو دچار انحراف کردید و این صحبتها ربطی به موضوع استارتر نداره اما با کمی تحقیق میفهمید که علم جدید رو با علم قدیم ،علم فلسفه و و و ... نباید خلط کرد،علومی که متقدمان و دانشمندان داشتند به دسته های مختلف تقسیم بندی میشد اونچه که از متقدمان به نام های علمی باقی مونده بعضی همچنان اعتبار داره و بعضی هم بی اعتبار.

دندانپزشک💊💉📖
بعضی ها دستشون خیلی خوبه  من‌شوهر دوستم میشکنه فیلمش هم میگیره ارسال میکنه دستش خیلی سبکه واس ...

عزيزم چ جوري ميشه باهاشون ارتباط گرفت؟ خواهش ميكنم بگين شديدا لازم دلرم

هر چه دارم همه "هذاْ من فضل ربي"🙊♥️🙏🏻
بعضی ها دستشون خیلی خوبه  من‌شوهر دوستم میشکنه فیلمش هم میگیره ارسال میکنه دستش خیلی سبکه واس ...

عزيزم شوهر دوستتون هنوزم ميشكنه؟

من ميخواستم بشكنه واسم

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰