بچه ها کسی بلده؟ ما همه ش داریم بدبیاری میاربم. تصادف ، مریضی، ... کسی بلده چجوری تخم مرغ بشکونیم؟ از اینایی که رو تخم مرغ با زغال به اسم طرف علامت میزنن و لای پارچه میپیچن بعد بالا سر اون فرد مریض میگیرن فشار میدن تا بشکنه . ...
عزیز دل مادر😍بین خودمان بماند،خدا خواست مرا خوشبخت ترین زن جهان کند که تو را آفرید.😘😘😘فرزندم، دلبندم، عزیزتر از جانم از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم... امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آغوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها و سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم... شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...! این روزها فهمیدم باید از تک تک لحظه هایم با تو لذت ببرم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا به جهت چشم زخم و نظر اين كلمات را بنويسد بر روى تخم مرغ پس اگر به جهت انسان باشد در ميان دو پاى او بر زمين بزند و بشكند و اگر حيوان باشد در ميان او زند تا شكسته شود و در وقت شكستن تخم مرغ بگويد:
بسم اللّه و باللّه و على اسم اللّه و اسم العين .
و كلماتى كه بر تخم مرغ بايد بنويسد اين است (جاعت ) (جيعت ) (فجيعت ) (فجعجعت ) (انفجعت ) (انفجلقت )
مامان منم دستش سبکه اما من میخندم اعتقادی ندارم خخخ البته من شنیدم این از زمان پیامبر بوده اما اونوقتا اسم نمیگفتن ک غیبت بشه فقط کنار پای راست محکم میزدن رو زمین بشکنه
بچه بودیم مریض میشدیم مامان بزرگم میشکست نمیدونم تلقین بود یا واقعا تاثیر داشت ولی زود حالمون خوب میشد . اول با زغال دونه دونه اسم کسایی که اون شخص رو دیدن اسم میبرد و یه خط میکشید بعد دو تا سکه میذاشت دو طرف تخم مرغ و لای یه پارچه میپیچید و توش اسپند و نمک میریخت. بعد دوباره اسم همه ی اون افراد رو میبرد و با هر اسم یه فشار به تخم مرغ میداد یهو سر یه اسم تخم مرغ میشکست. یه موقع با همون فشار و اسم اول میشکست. منتها با یه مهارت خاصی اینکارو میکرد. بعدم تخم مرغو دور سرمون میچرخوندو میداد یکی ببره بندازه بیرون بعد بیاد در بزنه ما میگفتیم کیه اونی که پشت در بود میگفت سلامتی آوردم... خلاصه برامون خیلی جالب بود و همیشه م جواب میداد!!
من اعتقاد دارم صب برا بچم شکوندم حالش بد بود خوب شده یکم
منم ۱۴ سالم که بود مریض شدم آسم گرفتم .هرجا استخاره باز میکنیم میگن چشمش کردن.ینی تخم مرغ برام فایده داره؟
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
کسیا نمیشناسم دور و برم بشکنه...خودمم هرچی یادم بدی باز بلد نمیشم😃
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
این کارا دست پرورده ذهنای پوسیدس الان نه قدیم.به جای اینکه سعی کنیم به علمو اطلاعاتمون اضافه کنیم خر ...
خیلی از این چیزهای از نظر شما دست پرورده ی ذهنای پوسیده در قدیم بر اساس یک سری علوم غریبه بوده که سینه به سینه منتقل شده... علوم کیمیا و سیمیا و لیمیا و... جادوی سیاه جادوی سفید و... همه بر اساس یک سری علوم هستند... حضرت سلیمان که تمام کارهای عجیبی که فکرش رو کنید انجام میداد مشرف به تمام این علوم بود.