2777
2789
عنوان

تخم مرغ شکوندن برای رفع چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 32742 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مهندسی ارتباطات  خوندم و مثل شما به هیچ وجه اعتقادی به این مسایل نداشتم.تا وقتی مجردبودم فکر میکردم شوخیه. ولی بعد که پسرم به دنیا اومد و یکی از اشناهامون که این کارو انجام میداد واسمون تخم مرغ شکوند متوجه شدم چقدر تاثیر داره.یه جور پاکسازی امواج منفی. گاهی شبا نی نی مون کلی گریه میکرد بی دلیل ولی تا واسش  تخم مرغ میشکستن اروم میشد.خدا خیرش بده همیشه دعا گوشم تو این کار خیلی خبره ست.  دستش میگن خیلی  خیلی سبکه.محاله واسه کسی تخم مرغ بشکنه و چشم نظر از رو طرف پاک نشه.کارش حرف نداره.

کسی که به دعانویسی ااقاد نداره یعنی به نیروهای جن و انس اعتقاد نداره یعنی به دنیای دیگه اعتقاد نداره یعنی به وجود خدا اعتقاد نداره چون همشون زنجیره ای بهم مربوطن،،چشم زخم تنها موردیه که میشه از طریقه نیروهای منفی به کسی یا کسانی راحت ضربه زدو اونو از پا حتی در اورد،،،یهودیها تنها کشور اسرائیل هست که به شدت دولتش به دنبال بدست اوردن کتابهای دعانویسی زمان حضرت موسی است،،،اگر چنین چیزای وجود نداشت یک دولت با اون همه علم و تشکیلات 60سال وقت نمیذاست تو اورشلیمو اطرافش دنبال اون کتابها بگردن،،،بد اگر اعتقاد نداسته باشیو انجام بدی تخم مرل شکستنو،نه تنها اثرشو.از بین نبیبره بلکه لدترم میشه،،،خیلیا با گفتن اینکه اینچیزا خرافتاه فقط میخوان خودشونو خیلی با تفکرو علم روز رث داشتن نشون بدن