2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیایید

160 بازدید | 8 پست

بهترین کتاب های کمک آموزشی نظام قدیم تجربی برا تمام درس ها چیه ؟؟؟

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

چرا نظام جدید کنکور نمیدی نظام قدیم ریسکیه تازه درصدی از اونا که دانشگاه میتونن برن کمتر از نظام جدیده کتابای نظام جدید بهتره استاندار تره مثلا دیگه لازم نیست بیوگرافی نویسنده ها و قرن زندگیشون رو بدونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

زیست  نشر الگو *  iQ

ریاضی خیلی سبز *  ابی قلمچی 

فیزیک گاج نقره ای 

شیمی iQ گاج 

ادبیات نشرالگو 

زبان کتاب شهاب اناری 

عربی گاج سفید 

دینی گاج نقره ای *   zip

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤

شیمی جامع گاج نقره ای

دینی خیلی سبز یا گاج نقره ای

فیزیک گاج نقره ای یا جامع خیلی سبز

زیست جامع گاج و نشرالگو

ریاضی جامع گاج پایه و پیش

زبان مبتکران شهاب اناری یا رضا کیان سالار

ادبیات موضوعی گاج نقره ای

عربی سفید گاج

حکایت عجیبی است رفتار ما آدمها خدا میبیند و فاش نمیکند مردم نمیبینند و فریاد میزنن
چرا نظام جدید کنکور نمیدی نظام قدیم ریسکیه تازه درصدی از اونا که دانشگاه میتونن برن کمتر از نظام جدی ...

والا من دوسال قدیم ددم ب حد کافی شناخت دارم از درس هاش اما چون میخوام دوباره کنکور بدم میخوام کتاب هام و تغیر بدم

سلام  زیست  نشر الگو *  iQ ریاضی خیلی سبز *  ابی قلمچی  فیزیک گاج نقره ا ...

به نظرت شیمی ای کیو خوبه؟؟

من دارم اما امسال ک کنکور دادم نتونستم باهاش کنار بیام  احساس میکنم خیلی آسون گرفته🤷‍♀️

والا من دوسال قدیم ددم ب حد کافی شناخت دارم از درس هاش اما چون میخوام دوباره کنکور بدم میخوام کتاب ه ...

عزیزم اشتباه میکنی تو که داری هزینه میکنی مطالب همونن فقط یه سری فصل ها جابهجا یا حذف شدن به هر حال خودت میدونی موفق باشی

به نظرت شیمی ای کیو خوبه؟؟ من دارم اما امسال ک کنکور دادم نتونستم باهاش کنار بیام  احساس میکنم ...

نمدونم من مبتکران دارم خیلی آسونه ولی iQ خوب بود 

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤