سلام دوستان. من مدتی از آندومتریوما رنج بردم کسانی که کیست آندومتریوما دارند می دانند که این عارضه باعث چه دردهای عمیقی می سه و افسردگی و فشار عصبی زیادی رو به دنبال داره. من زمانی فهمیدم که در سونوگرافی قطر یکی از کیست ها حدود هشت سانت بود. به خاطر شکم درد و مشکلات روده پزشک گفت آندومتریوز هم دارم. پزشک ها می گفتن که باید لاپاراسکوپی بشه اما من تحقیق کردم و متوجه شدم که در افرادی که لاپاراسکوپی کردند کیست ها دوباره عود می کنه و جراحی راه قطعی درمان نیست. بعد از اون به سراغ طب سنتی رفتم. البته مقالات علمی جدید که تو pubmed در این زمینه بود رو هم در نظر گرفتم و با درمانی که الان بهتون می گم خدا رو شکر کیستها کاملا برطرف شدند. در حالی که بسیاری از پزشک ها به من گفته بودند که کیست آندومتریوما بدون جراحی برطرف نمی شه. متاسفانه آندومتریوز بیماری هست که به تازگی شایع شده و دارو درمانی خاصی تو پزشکی نداره. با دیدن جواب سونوگرافی من دکترم شوکه شد. این درمان رو براتون تو این تاپیک آوردم. امیدوارم که اونایی که مبتلا هستن جواب بگیرن و به بقیه هم انتشار بدن.
۱- در اولین قدم گلوتن رو کاملا از رژیم غذایی حذف کنید. محصولات پایه آردی گندم و جو و کنجد سفید به هیچ عنوان مصرف نکنید. این شامل منع مصرف ماکارونی و کیک و شیرینی و هلیم و .... می شه. با حذف کامل گلوتن همون هفته اول کاهش شکم درد رو به خوبی احساس می کنید. می دونم کمی سخته. وعده صبحانه رو با برنج یا میوه پر کنید. یادتون نره که در طول دوره درمان محصولات گلوتن دار لب هم نزنید. این خیلی مهمه.
۲- به مدت سه ماه قرص ال دی رو به طور مداوم مصرف کنید. چون ماهیت این کیست ها ضایعات خونی هست ، سه ماه جلو خونریزی رو می گیریم تا درمانمون اثربخش باشه و خون اضافه از تخمدان ها دفع بشه و جایگزین نشه. بعد از سه ماه و پریود شدن یک سونو بدید و اگر کیست کوچک شده بود اما کامل حذف نشده بود همین کار رو برای یک دوره دو یا سه ماهه دیگه انجام بدید.
۳- روزی دو بار و هر بار پنجاه تا دراز نشست برید دوستانه که سختشونه روزی سه با هر بار سی تا برن. دراز نشست گردش خون و لنف به ناحیه شکمی و لگنی رو زیاد می کنه و کمک می کنه تا خون و بافت رحمی اضافه ی حبس شده در تخمدان و لگن پاکسازی بشه. دوستانه که می گن ما شکم درد داریم و نمی تونیم مطمین باشین با حذف آرد و گلوتن همون چند روز اول شکم درد کم می سه و دراز نشست رو راحت تر می رید.
۴- معجون زیر رو درست کنید و بعد از هر وعده غذا یک قاشق غذاخوری مصرف کنید. این معجون شیرین هست و می تونیم با چایی بخورید. این معجون اثرات حفاظتی برای تخمدان ها و رحم داره کیست رو از بین میبره و درد رو کم می کنه. بعد از غذا باید مصرف بشه.
طریقه درست کردن معجون: اول کنجد سیاه رو روی گاز کمی دودی کنید یعنی باشعله کم روی ماهیتابه بدون روغن بگذارید و هم بزنید مراقب باشید نسوزه. بعد کنجد رو بگذارید سرد بشه و آسیاب کنید. کنجد آسیاب شده رو با شیره خرما مخلوط کنید و دوباره رو گاز باشعله کم بگذارید و هم بزنید تا دو سه تا قل بزنه بعدش یک قاشق روغن حیوانی اضافه کنید و شعله رو ببندید. معجون وقتی سرد بشه کمی سفت می شه. دقت کنید که شیره خرما و روغن حیوانی باید کاملا اصل باشه من روغن رو دادم مامانم از ماست محلی گرفت شیره رو هم رفتم از جای سنتی خریدم که دستی می گرفتن تا مطمین باشم اصله. نشانه اصل بودن شیره خرما اینه که کاملا یک دست نیست و دونه های ریزی شبیه شکرک توشه.
۴- یک روز درمیان ویتامین ایی ۴۰۰ واحدی بعد از غذا مصرف کنید هفته یک بار هم ویتامین دی ۲۰۰۰ واحدی. ویتامین ایی آنتی اکسیدان قوی هست و کیست ها و توده ها رو پاکسازی می کنه.
۵- در طول دوره درمان سوسیس و کالباس به هیچ عنوان لب نزنید. ماست نخورید. خیار و هندوانه و گوشت گوساله کم بخورید گوجه و سیب و انبه و خرما و کشمش و دارچین و فلفل سیاه بشتر بخورید. کباب کوبیده بیرون نخورید چون آرد داره.
دوستان این درمان رو برای پنج شش ماه ادامه بدید مطمین باشید جواب می گیرد. من این درمان رو با تحقیقات زیاد پیدا کردم و با اینکه آندومتریوز و آندومتریوما پیشرفته ایی داشتم جواب گرفتم. امیدوارم همه سالم باشن.