2777
2789
عنوان

درمان آندومتریوز و کیست آندومتریوما

| مشاهده متن کامل بحث + 217015 بازدید | 559 پست
ببخشید یه سوال منم مثل شما اندومتریوز دارم سمت چپم که حدود سه سانته چسبندگی و اینام ندارم 8ساله ...

سلام عزیزم آندومتریوز اصلا به معنی نازایی نیست. خیلی ها آندومتریوز دارند و لوله های حالبشون باز هست و به راحتی باردار می شن. شوهرتون خیلی بی انصافه. اما حرفش هیچ جا خریدار نخواهد داشت. امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه و بهترین ها برات پیش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، دوست عزیز، سحرگاه جون، اولا قدم نورسیده مبارک، انشالله قدمش خیره و قسمت همه بشه، بعدش واقعا ب ...

سلام عزیزم. کنجد قهوه آیی همون کنجد سفیده که تفت داده شده. بنا براین بهتره از همون کنجد سیاه مصرف کنید. 

سلام عزیزم. کنجد قهوه آیی همون کنجد سفیده که تفت داده شده. بنا براین بهتره از همون کنجد سیاه مصرف کن ...

کنجد قهوه ای یه نوع کنجده خودش ، شاید کنجد پوست کنده قاطی کنجد سفیدا بشه، ولی اونی که شما میگین محاله، کنجد سه نوع هست، سفید ، قهوه ای و سیاه

ممنونم

سلام عزیزم ممنون از راهنمایی هات 

منم کیست دارم و دستور شمارو دوهفته هست انحام میدم

من ای وی اف هم کردم جواب نداده

الان سوالم این هست که قرص ال دی رو سه ماه پشت سرهم بخورم و نذارم پریود بشم تا سه ماه؟

سلام عزیزم ممنون از راهنمایی هات  منم کیست دارم و دستور شمارو دوهفته هست انحام میدم من ای وی ...

سلام عزیزم آره دو دوره سه ماهه ال دی بخور بین سه ماه یک هفته ال دی نخور که تو این یک هفته پریود می شی. 

سلام عزیزم آره دو دوره سه ماهه ال دی بخور بین سه ماه یک هفته ال دی نخور که تو این یک هفته پریود می ش ...

عزیزم من دارم روش شمارو انجام میدم ببخشید که هی سوال میکنم،من دکتر که رفتم ال دی رو گفت یه ماه بخور یه هفته نخور حالا نمیدونم چیکار کنم شما میگین ۳ ماه پشت سر هم باید خورده شه