2777
2789
عنوان

زنان قوی و انرژی های مثبت بیایید 🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست
جدیدا برام حرف بقیه مهم نیست.فقط هدفم مهمه.سعی میکنم مثبت اندیش تر باشم

خیلی خوبه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبها حتما دفتر شکرگزاری رو بنویسیم برنامه های فردا رو هم با جزییات زیرش بنویسیم این دوتا کار عاااا ...

خیلی خوبه. ممنون از راهکارت. خودم قبلا دفتر قانون جذب داشتم ولی ولش کردم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
با کسی بحث نمیکنم ،به آینده خیلی امیدوارم ،نظر کسی برام مهم نیست ،با آدمای منفی نمیشینم ،تاپیکای نار ...

خیلی کار عالی  کردی. منم تقریبا دارم این مدلی میشم 

من دختر قوی ای نیستم ولی یه کاری را خوب بلدم . اینکه به خاطر دل خودم زندگی کنم نه به خاطر حرف مردم . ...

اتفاقا این کارهایی که گفتی خیلی هم نشونه ی قدرتت هستن و دختر قوی هستی 🎀😘کاش منم به خاطر آدمای بی ارزش، عزیزانم رو ناراحت نکنم 

اتفاقا این کارهایی که گفتی خیلی هم نشونه ی قدرتت هستن و دختر قوی هستی 🎀😘کاش منم به خاطر آدمای بی ا ...

لطف داری عزیزم

آخ گفتی ، من دو بار به خاطر آدمی که پشیزی ارزش نداشت عزیزترین کسم را رنجودم . ولی الان دیگه یاد گرفتم حتی ناراحتی هام را هم فقط خرج ادمای باارزش بکنم

با کسی بحث نمیکنم ،به آینده خیلی امیدوارم ،نظر کسی برام مهم نیست ،با آدمای منفی نمیشینم ،تاپیکای نار ...

اگه افراد منفی نزدیکترین اشخاص زندگیت باشن اونوقت باید چیکار کرد مثلا پدر و مادرم وخواهرام همیشه منفی حرف میزنن و میگن زندگی سخته و هیچوقت مسافرت و گردش نمیرن همیشه میترسن تصادف کنن وکلی چیزای دیگه .

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
لطف داری عزیزم آخ گفتی ، من دو بار به خاطر آدمی که پشیزی ارزش نداشت عزیزترین کسم را رنجودم . ولی ال ...

😘🎀🎀

اگه افراد منفی نزدیکترین اشخاص زندگیت باشن اونوقت باید چیکار کرد مثلا پدر و مادرم وخواهرام همیشه منف ...

مامان منم همینه متاسفانه .خودم انقد بهش گفتم ننال شبیه ناله شدیم که دیگه پیش من از این چیزا نمیگه .راستش زیادم پیشش نمیرم خودشم متوجه شده خوشم نمیاد از اخلاقای نالیدن خیلی خودشو پیشم کنترل میکنه 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
مامان منم همینه متاسفانه .خودم انقد بهش گفتم ننال شبیه ناله شدیم که دیگه پیش من از این چیزا نمیگه .ر ...

بخدا منم بارها گفتم ولی انگار نه انگار روزانه هزاران بار زنگ میزنه وهمش نگرانه خواهرام هم همینطورین منم دلم نمیاد جواب ندم روزی منم مادر میشم و دلتنگ صدای بچه ام ولی واقعا دیگه کشش ندارم

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
بخدا منم بارها گفتم ولی انگار نه انگار روزانه هزاران بار زنگ میزنه وهمش نگرانه خواهرام هم همینطورین ...

خب من چندان تو این چیزا دلرحم نیستم به هر حال اگه ادم قراره مقابل اشتباه کسی واکنش نشون نده اون شخص هیچوقت نمیفهمه اشتباهه یا بدونه هم اگه تنبیهی براش نباشه حاضر به تغییر وضعیتش نیست من مادرم میدونه بخواد این رفتارو ادامه بده تنها میمونه خودشم سعی کرده عوض بشه .حالا نمیگم شما مثل من باشا باز هر جور خودت صلاح میدونی 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

بنظرم گاهی وقتا اینکه از منطقه آرامشت خارج بشی باعث میشه قدرتمند باشی

مثلا میگم

اینکه خونه باشی همیشه خیلی راحته و آرامش داره

ولی اگه برای خودت چالش درست کنی(حالا هرچی ، درس کار یا ورزش) جوری که باعث بشه مجبور بشی خودتو تحت فشار بزاری بهت قدرت و اعتماد بنفس میده

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

مثلا چجوری

یه کتاب خوندم راجع به جملات تاکیدی که باید 21 روز پشت سرم قبل خواب شب. جملاتی که آرزوت هست رو با فعل زمان حال بیان کنی هر دوره فقط یه آرزو. مثلا دلت رزق و روزی بیشتر می خواد باید بگی خداوند درهای ثروت و رزقش را بر روی من باز کرده و بعد شکر گزاری کنی باید حتما بهش ایمان هم داشته باشی