2777
2789
عنوان

نامزدم جواب پیام همه رو میده جز منو

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 103 پست
بهم‌بزن کوچکترین علاقه ای به شما و رابطه تون نداره از الان پایبند نیس وای به حال آینده

به روش بیارم ؟؟؟ اخه یبار گفت سعی نکن امتحانم کنی من هرکی بهم پیام بده بااحترام جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تمومش کن...اینجور مردا با مشاوره و نمیدونم حرف زدنو این چرتو پرت ها درست نمیشن...اگر میخوای تا اخر عمرت با شک زندگی کنی بسم الله تحملش کن...

همیشه تو زندگیم نگران چیزهایی بودم که ۹۹% اتفاق نیوفتادن  

شاید این ازدواجو نمیخواسته!

دوست نامزد منم به زور خانواده ها با دختر عموش عقدش کردن،درصورتی که خودش یکی دیگ رو میخواسته،اونم همش تو اینستا دایرکت دخترا نامزدم میگه هفته ای یک بار هم به خانومش زنگ نمیزنه چون نمیخوادش 

عقد هم ک باشی بهتره الان داغی نمیفهمی تا نرفتی زیر یه سقف برو پیش یه مشاور 

ولی مثل روز روشن این آدم عجیب پتانسیل خیانت رو داره 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

هرچی براشون در دسترس تر باشی وقت کمتری برات میزارن...

وقتی پیام میده سریع نرو‌ جواب بده یکم منتظرش بزار اینجوری می‌فهمه توهم بیکار نیستی و بیشتر ترغیب میشه که وقتش رو آزاد نگهداره تا وقتی تو سرت خلوت میشه بتونه باهات صحبت کنه

به هیچ وجه دردسترس نباش که فک کنه می‌تونه هروقت بیکار شد یا حوصلش سررفت بیاد سراغت

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

کاری به کل ماجرا ندارم علاقه ای دیده نمیشه توو کاراش یا شایدم شما خیلی از داستان و تعریف نکرده باشی 

اما یه چی میگم برا همیشه ت 

هیچ وقت مردا رو اینجوری امتحان نکنید 

99 درصد از مردا دست رد به سینه ی شناخت آدمای جدید که دور و برشون میپلکن نمیزنن 

پس خودتون باعث و بانی عذاب خودتون نشید

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
از منم وسط چت یهو میرف باهاش دعوا کرذم درست شد بعد قسم میخورد که خواب رفتم ...اللن خواب بره بعد که ب ...

اخه وفتی خوابش میبره دوتا تیک مشکی میخوره تو واتساپ . اینکه یه تیک بخوره یعنی عمدا نتشو خاموش کرده من حتی بهش میگم هروقت خوابت اومد بگو اصلا بهش فشار نمیارم

عقدیم نمیتونم یه راهکار بدین

عزیزم راهکارمون اینه

شوهرت تا خودش نخواد درست نمیشه پس مشاوره پشاوره همش کشکه

یا سکوت کن و ادامه بده یا جدا شو که فردا روز با دوتا بچه پا نشی بیای خونه بابات اونا رو هم داغون کنی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
به روش بیارم ؟؟؟ اخه یبار گفت سعی نکن امتحانم کنی من هرکی بهم پیام بده بااحترام جواب میدم

احترام باشه 

چرا آیدی داده دیگه 

اینو گفته چون خودش و میشناسه 

چند درصد احتمال میدی شناخته باشه تورو! 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
عقدیم نمیتونم یه راهکار بدین

پس نگو نامزد . شوهرته. غلط میکنه با کسی دیگه چت کنه. اصلا محلش نذار تا به خودش  بیاد

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره