میشه رنج قیمت رو لطف کنین؟؟من از امروز شروع کردم تقریبا یک ساعت و نیم طول کشید
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خیلی سخته. من یکی برام ۳۰ ۶۰ ۸۰ ۲۰ ۵۰ داده هر چی خودتون صلاح میدونید.
یعنی مثلا برای هر روز این مقدار یا مثلا 40 روز رو که کامل بخونین 20 تومن داده؟؟
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
سلام فرستادم اگه مشکلی داری به نیت حل شدنش صلوات بفرست هدیه کن به آقا امام زمان امضامو ...
وای بچه ها حالا که صحبت ازین دوتا شهید شد بهتره بگم من واسه این شهیدا خیلی نذر کردم دیشب تو خواب دیدم یه آقای جوانی داره تو حیاط کاشی کاری میکنه پیراهن سفید تنش بود قیافه نورانی داشت داشتم از حیاط رد میشدم یه لحظه دیدمش اونقدر آرامش داشتم اون لحظه بهم گفت نماز میخونی گفتم نه گفت 1400تا صلوات بفرست تو خواب میگفتم این شهید ابراهیم هادی حتما
۴۰ روز کامل .آخه بعضی ها مشکل مالی داشتن.با این که برام سخت بود اما انجام دادم حاجتشونم .گرفتن
ممنونم گلم فک کنم شما تو لیست دوستان من هستین لطف میکنین تو خصوصی شماره کارت بدین تا درمورد قیمت هم به توافق برسیم
وای بچه ها حالا که صحبت ازین دوتا شهید شد بهتره بگم من واسه این شهیدا خیلی نذر کردم دیشب تو خواب دید ...
خوشا بسعادتت که شهدا بفکرتون هستن و پیششون عزیز هستین
اگه نماز نمیخونی بخون گلم منم دعاکن 😍و
صلواتهاتو هم بفرست
الهی به زودی بهم خبر حاجت روایی بدی
یاعلی
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .