2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست

خوبی و بدی شوهرم مهربونیش ه.خوبیش بخاطر اینکه خیلی دل رحم ه بدیش هم اینکه همه از این صفتش سواستفاده میکنن.

بدی های دیگه ش دهن بین ه.خیلی راحت همه میتونن روش نفوذ کنن.و ازش حرف بکشن.من بمیرمم دست به سیاه و سفید نمیزنه.

خوبی ش اینکه خیلی بهم اعتماد داره در همه موارد .پدر خوبیه.

برای اسایش ما از هیج تلاشی فروگذار نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اگه بگن یه مردی خونه کار میکنه میگن زن زلیله و آبروش میره رو میگم ایش.شوهر من قربونش برم واقعا ...

ها از این لحاظ اره واقعا مردممون همه اینجورین خودشون تو خونه شوهراشون کار میکنن بشنون مثلا برادرش تو خونه کمک کنه به زنش متلک و تیکه میپرورنن به طرف یا برادرا بهم تیکه میپرونن حالا همشون مثل همن 

خدایا خستم 

شوهرمن همینکه خونه رو نامرتب نمیکنه و هرچیزی برمیداره سرجاش میزاره و درانتها حموم و دستشویی رو میشوره خیلیم ازش ممنونم اگرم اینارو نداشت بازم دوسش داشتم چون فوق العاده بادرک و بامعرفته

مگه کسی بخواد بزنه قبلش اجازه میگیره؟

بله گلم. خودت اجازه میدی بزنه. خودت بهتر میدونی تا تو نخای و کاری نکنی که این وضعیت بوجود نمیاد. ولی اگه مریضه و بی بهونه میزنه ترکش کن.شکایت کن نمیدونم هر کاری که میتونی و اجازه نده بهت بی حرمتی بشه

شبیه خاله زنک های کوچه حرف میزنید البته ببخشید ها انگار بچه ها پز عروسک هاشونو میدن

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝