2777
2789
عنوان

گیسوام.میخوام برم عروسی بیایین عکس پست اولی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7890 بازدید | 123 پست
بچه ها دیگه بنده خدا با ذوق و شوق موهاشو درست کرده دیگه هی گرون و ارزون نکنین دلش بد شه😊😊...گیسو ج ...

مرسی دلم بد نمیشه

شوهرم وظیفشه بده👍👍🤣🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
سلا پاریس جان. چطوری؟نیستی؟اتفاقا دیروز به یادت بودم .کوچولوت خوبه؟

سلام گلم ممنون خوبیم 😘😘

مرسی که به یادمی.اره اونم خوبه عزیزم تقریبا همسن دختر گیسوعه مثل اون خانوم شده😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شهراي بزرگ ك كمتراز ١٥٠نيست تهران ك شينيون ميكاپ بالاي ٤٠٠

نه اینطورام نیست کافیه ادم یه ارایشگر منصف و کاربلد پیدا کنه و مشتریش بشه ....قیمت خیلی جاها نجومیه ولی منطقی نیست حتا برابر با قیمت اتحادیع هم نیست

سلام گلم ممنون خوبیم 😘😘 مرسی که به یادمی.اره اونم خوبه عزیزم تقریبا همسن دختر گیسوعه مثل اون خانو ...

پاریس خیلی دلبرن😭😭😭😭❤❤❤❤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پاریس خیلی دلبرن😭😭😭😭❤❤❤❤

هی دلبرترم دارن میشن بی حیاها😂😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها مرسی نظر دادین😁😁😁♥️♥️❤♥️❤♥️❤♥️♥️❤♥️♥️💜💜💜💜💜💜

ماشاالله بهش .خدا حفظش کنه.همیشه خوب باشید ودل خوش

ممنون عزیزدلم شماهم همینطور😍

سلام گلم ممنون خوبیم 😘😘 مرسی که به یادمی.اره اونم خوبه عزیزم تقریبا همسن دختر گیسوعه مثل اون خانو ...

دیروز به یادت که افتادم گفتم بزار ببینم قطع شدی یا هستی که دیدم خدارو شکر هستی

من ۶سال دورود بودم شهر خوشگلیه 

عهه جدی؟الان کجایی؟

بد نیست

فقط مردمانش خیلی ندیده برخورد میکنن