2777
2789
عنوان

گیسوام.میخوام برم عروسی بیایین عکس پست اولی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7889 بازدید | 123 پست
نه اینطورام نیست کافیه ادم یه ارایشگر منصف و کاربلد پیدا کنه و مشتریش بشه ....قیمت خیلی جاها نجومیه ...

منصفانه ك نيست ولي چيزي ك هست همينه😊

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم زود به این مرحله برسم دخترم یک ساله باشه برام آرایشگاه و آماده شم برای عروسی اونم آماده کنم ...

عزیزم من بارداریم‌بشدت پر خطر بود ۸ ماه رو دائم تو رخت خواب خوابیدم بلند نشدم..میومدن خونه ازم‌خون و نمونه میگرفتن..هیچ کسم توقع مداشت بچه م زنده بمونه

ولی الان ۱ سالشه😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای گیسو تازه راحت شدیم از بحث ودعوا الان با این حرفت بازم جنگ جهانی راه میفته    

ای داد 😰😰😰

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الان سنندج هستم عزیزم...شهرهای کوچیک همین مسایل و داره یکم بسته تر هستن ...

دقیقا

همه چیز عالی و زیبا 

ان شاءالله خوش بگذره 

دخملی هم اذیت نکنه فوقش خواهر گیسو نگهش داره خخخخ

البته اگر نخواد حساااابی برقصه😀 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
همه چیز عالی و زیبا  ان شاءالله خوش بگذره  دخملی هم اذیت نکنه فوقش خواهر گیسو نگهش ...

عزیزم عروسی فامیل شوهرمه..تنهام☹

عزیزم من بارداریم‌بشدت پر خطر بود ۸ ماه رو دائم تو رخت خواب خوابیدم بلند نشدم..میومدن خونه ازم‌خون و ...

خدا رو شکر

من اولین بار اسم سرویکس را تو امضا تو خوندم 

هفته 14 که دکتر رفتم گفت طول سرویکست کوتاه

یاده تو افتادم

البته من سرکلاژ شدم

برام دعا کن

خدا رو شکر من اولین بار اسم سرویکس را تو امضا تو خوندم  هفته 14 که دکتر رفتم گفت طول سرویکست ...

عزیزم حتما♥️♥️هیچی نمیشه مطمئن‌باش

.من دهانه رحمم‌مشکل داشت و هی سرویکسم‌کوتاه میشد بدون سرکلاژ..امپولاتو حتما استفاده کن

عزیزم عروسی فامیل شوهرمه..تنهام☹

ععععع من چشماام فقط دختر عمه رو دید 

واقعا وقت ناهارم هست 😀 امیدوارم خوش بگذره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ععععع من چشماام فقط دختر عمه رو دید  واقعا وقت ناهارم هست 😀 امیدوارم خوش بگذره

ای خداا بازم متن و بخون😂😂😂شبه

الان رفتم آرایشگاه ولی😭🤣🤣