2777
2789
عنوان

رب خونگي پزاي كدبانو بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 76 پست
اگه تهرانی تره بار مرکزی من جمعه رفتم خودشون هم دبه داشتن هم تو نایلون های بزرگ دیدم بعضی ها میریختن ...

اهان مرسي عزيزم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم باید بزاری ترش شه ما میخوایم بپزیم هنوز نپختیم ولی قدیما به روش سنتی میزاشتیم ترش میشد فکر ک ...

روش روغن بريزي ميگن تو بيرونم ميشه گذاشت اون چطوريه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

منم روغن ریختم روش ولی گذاشتم یخچال دیگه نمیدونم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

اره وقتی که رب رو ریختی تو شیشه روشو با روغن میپوشونی دیگه هوا به رب نمیرسه که بخواد خراب شه بیرونم میتونی نگه داری . درضمن باید به قدری رب پخته شه که آب نداشته باشه اگه خیلی شل باشه برداری رب کپک میزنه

وخدایی که به شدت کافیست .
ولی دست آدم میفته انقدر که از صافی کردن به مچ فشار میاره

مامانم خیلی رب میگیره به جای صافی از تور استفاده میکنه خیلی سریعتر و راحتتر هست

یه متر تور معمولی بخر استفاده کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پس کجا گوجه رو میشوری ؟مطمئنی که خالصه ؟آب نمیکنن قاطیش ؟آخه اعتباری به هیچ کس نیس

اره ميگيرم اونجا گوجه رو ميام ميشورم بعد ميبرم ابشو بگيرن

ميشه يكم توضيح بدي اولين باره ميخوام درست كنم

عزیزم تهرانی؟

من گوجه کرجی گرفتم گرد و گوشتی

دادم برام اب گرفتن

میذاری رو پلوپز ابش کم شد روغن میریزی

بعد حدود چهار ساعت نمک زیاد میزنی

همینطوری باید بغله و هم بزنی تا کامل ابش از بین بره

فکر کنم حدود هشت نه ساعت باید بپزه

بعد که سرد شد بریز تو شیشه

من ۴۲کیلو گوجه گرفتم ۱۵۷۰۰رب داد

مامانم خیلی رب میگیره به جای صافی از تور استفاده میکنه خیلی سریعتر و راحتتر هست یه متر تور معمولی ب ...

یعنی باتور فشارمیدن؟تور میزارن روی ظرفی چیزی؟؟میشه کامل بگی گلی

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

اره وقتی که رب رو ریختی تو شیشه روشو با روغن میپوشونی دیگه هوا به رب نمیرسه که بخواد خراب شه بیرونم ...

راستي دوستم اب گوجه رو هم بايد صاف كنم؟؟؟

عزیزم تهرانی؟ من گوجه کرجی گرفتم گرد و گوشتی دادم برام اب گرفتن میذاری رو پلوپز ابش کم شد روغن می ...

اره عزيزم تهرانم از كجا گرفتي

عزیزم تهرانی؟ من گوجه کرجی گرفتم گرد و گوشتی دادم برام اب گرفتن میذاری رو پلوپز ابش کم شد روغن می ...

اب گوجه رو چجوري صاف كردي

آب گوجه باید صاف باشه دونه هاش هم گرفته شه .خب ببین اگه تفاله داره یا دونه هاش توشه از توری یا صافی ...

خيلي كثيف كاري داره نه؟