2777
2789
عنوان

رب خونگي پزاي كدبانو بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 76 پست
ابشو که نمیفروشن اخه😂😑

چرا تره بار گوجه رو میخری همون جا دستگاه دارن آبشو میدن

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی دست آدم میفته انقدر که از صافی کردن به مچ فشار میاره

اره اينطوري ادم پدرش درمياد

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
چرا تره بار گوجه رو میخری همون جا دستگاه دارن آبشو میدن

اره دیگه باید گوجه رو بخری بدی اب بگیرن ولی بری بگی اب گوجه میخوام دوتا دبه ابشو بهت نمیفروشن که

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
آب گوجه رو نمیدونم اما از هر ۳ تا ۴ کیلو گوجه یک کیلو رب میده با توجه به آب دار یا گوشتی بودن گوجه و ...

ميخوام اونجا ابشو بگيرم با خودم دبه ببرم؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
اره دیگه باید گوجه رو بخری بدی اب بگیرن ولی بری بگی اب گوجه میخوام دوتا دبه ابشو بهت نمیفروشن که

اهان

اره الان همه اب گوجه میخرن گویا تو میادین تره بار هستند کسایی که ابشو میگیرند میاری فقط میجوشونی به ...

وقتي ابسو اوردم فقط بيارم بجوشونم و چقد نمك بزنم؟

اگه داری ببر ولی اونجا فکر کنم دبه هم میفروشن ما اون هفته پختیم ۱۵۰ کیلو گوجه۴۵ کیلو رب داد

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

نمک بذار ابش که جمع شد بزن که شور نشه . نمک درشت بهتره

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

از این پلاستیک های زیپ دار بخر که بعد بذاری داخل اون بذاری فریزر

نمک بذار ابش که جمع شد بزن که شور نشه . نمک درشت بهتره

مرسي عزبزم خوبه گفتي

اگه تهرانی تره بار مرکزی من جمعه رفتم خودشون هم دبه داشتن هم تو نایلون های بزرگ دیدم بعضی ها میریختن و گره میزدن اما ریسک پاره شدن داره

من خودم دبه برده بودم البته ما آبغوره گرفتیم

برای رب تو خونه گوجه رو شستیم بعد با اون آقا تماس گرفتیم اومد تو حیاط آب گوجه رو با دستگاه گرفت

🖤 
از این پلاستیک های زیپ دار بخر که بعد بذاری داخل اون بذاری فریزر

تو تراس نميشه گذاشت؟

فکر کنم باید بزاری ترش شه ما میخوایم بپزیم هنوز نپختیم ولی قدیما به روش سنتی میزاشتیم ترش میشد فکر کنم ابشم باید بزاری ترش بشه نمک بریز یه زره هم اگر خوش نمک شد عیب نداره بعدا تو غذا نمک نمیریزی اینطوری بهتر میمونه 

فقط لطف خدا