2777
2789

سلام. من تازه عروسم. مادرشوهرم اینا دعوتن خونمون. سرویس آرکوپال های مهمونیم، پیاله هاش خعلی بزرگه. چجوری ماست بیارم سر سفره؟! :/، 😱😳همه ظرفام الان که دقت میکنم غیر عادی بزرگه. تو هرکدوم یه سطل ماست جا میشه 😄😑

زندگی را دوست دارم، مادرم را بیشتر💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پر نکن تو هر کدوم ۴.۵تا قاشق ماست بریز

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ماله منم اینجورین... نصفه پر کن ... روش و خوشگل کن... یا بزیز تو ۱کاسه بزرگ روش و تزیین کن... پیاله بزار کنارش هرکی خواست برای خودش میریزه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ماست رو تو یه کاسه بزرگ اش خوری بریز و تزیین کن بزار وسط سفره با یه ملاغه و کاسه هاتم بزار کنارش،هرکس هرچقدر خواست میریزه

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇