2777
2789
عنوان

راهنمایی برای اولین بار که مادرشوهرم میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 53 پست
من میخام دو نوع درست کنم مثلا زرشک پلو با مرغ و لازانیا و سالاد فرانسوی و سوپ یکم تزیین کنم بره پی ک ...

اره بابا.از سرشونم زیاده.ما ک خونشون میرفتیم دیدم ن بابا ازین خبرا نیس.چرا الکی خودمو خسته کنم؟همون یبار تا عمر دارن تو ذهنشون میمونه😂😂

من انقد بدم میاد ماست رو برای هر کس بریزم بیارم. همیشه تو ظرف بزرگ می‌ریزم، تزئین می‌کنم هر کی خواست برای خودش بریزه. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا.از سرشونم زیاده.ما ک خونشون میرفتیم دیدم ن بابا ازین خبرا نیس.چرا الکی خودمو خسته کنم؟همون ...

اره اینام فقط برای پا گشایی برای من یه نوع غذا و سوپ درست کردن با ژله بقیه روزا همیشه عادی بود..ولی خونه جاریم هر دفعه رفتم حسابی تدارک دیده..میخام پیش اون سر بلند شم  

من انقد بدم میاد ماست رو برای هر کس بریزم بیارم. همیشه تو ظرف بزرگ می‌ریزم، تزئین می‌کنم هر کی خواست ...

منم همین کارو میکنم.سلفونم میکشم روشون.هیشکی دس نمیزنه😐😂😂😂

منم همین کارو میکنم.سلفونم میکشم روشون.هیشکی دس نمیزنه😐😂😂😂

منم چون از صبح یا روز قبلش درست می‌کنم سلفون می‌کشم ولی سر سفره باز می‌کنم سلفونشو

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

من از این ظرفا برگ دارم ...سایز متوسط...بعد سالاد شیرازی و ماست و خیار تو اینا درست می کنم می یارم سر سفره...دیگه دست به دست میشه هر کی هر چقدر خواست نو بشقابش می ریزه...البته ترس زنش هم خیلی شیک و قشنگ تر میشه

من هر وقت دعوت کردم چند مدل غذا درست کردم و سنگ تموم گذاشتم ...ولی کیست که قدر بداند...همسرم البته همیشه می گه سخت نگیرا ولی دست خودم نیست هر سری کل تدارک می بینم و چون کسی ندارم از خستگی از پا می افتم

خوب چرا کاسه ی های کوچولو نگرفتی؟😂

میگم که. الان که موقع استفادشه بزرگیش بنظرم اومد. موقع خرید فقط به جنس و طرحش نگاه انداختم😄😑

زندگی را دوست دارم، مادرم را بیشتر💓
خب تو ظرف های ماست خوریت بریز برای هرکسی جدا بیار مثلا اگه 12 نفرن تو 12 تا کاسه کوچیک بیار براشون ت ...

باقالی پلو با مرغ و قیمه و سوپ و ژله و سالاد و زیتون و ترشی و همین مخلفات

زندگی را دوست دارم، مادرم را بیشتر💓