2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گوجع رو بشور قاچ بزرگ کن بنداز ظرف روشم بپوشن چن روز یمونن نرم بشن بعد با دست ابشو بگیر صاف کن بعد بزار قابلمع بپزه بعد نمک اضاف کنین حین پخت بعد خنک شه بزارین شیشه بعد یه قاشق روغن مایع بریز روش پلاستیک بکش روش سرشو ببند 

اول بزار یکم بجوشه تاراحتتر پوستش گرفته بشه بعد بریز تو مخلوط کن وبعد بزار بجوشه خیلی زمان میبره ونمک بیشتر بریز ودر اخر یه مقدار روغن جامد واسه اینکه کپک نزنه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

اگه مقدارش کمه 

اول همه رو بشورید و اشغالاشو جدا کنید

بعد همه قاچهای ریز کنید

بریزید تو مخلوط کن و بزارید حسابی خرد بشن

بعد بریز تو قابلمه و بزار چند قل بزنه

بعدش بزار سرد بشه و از صافی ردش کن که پوست و تخم های گوجه ها از گوشت جدا بشن

تفاله ها که جدا شد بزار رو گااز بجوشه و 

آخر سر نمک بریز از اول نمک بریزی  ربت سیاه میشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

ما اول گوجه ها رو خورد کردیم،تیکه های بزرگ،تو ظرف بزرگ،درشو گذاشتیم،دو روز موند زیر افتاب رو بالاپشتبون،تو این دوروز 4,5بار رفتیم گوجه ها رو چنگ زدیم قشنگ،شب اخر رفتیم از ابکش رد کردیم بعد ریختیم تو قابلمه و گذاشتیم رو گاز

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

ماگوجه روخوردمیکنیم سه روز میزاریم تودبه وهرروزبادست همش میزنیم ونمکم میزنیم بعدصافش میکنیم وی روزمیزاریم اب سفیدی ازش جدامیشه اونودورمیندازیم وبقیه اشوروی شعله میزاریم یکم روغن اضافه میکنیم حدود چندقاشق تاوقتیکه غلیظ بشه