دانشگاه پیامنور کسی تربیت بدنی خونده؟ خیلی سخته؟میگن نهایی هست سوالا.چطور بوده دانشگاتون موفق بودید تو درسا و نمره گرفتن؟من یه ماه دیگه باید برم استرس دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیام نور ورودی بهمن داره؟؟؟اسی چقد شهریه دادی سرکلاس میری
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ببخشیدشما نمی دونید اسامی دعوت شدگان به رشته اموزس تربیت بدنی فرهنگیان کی میاد
فرهنگیانا اومده
تو سایت سنجش
و بهتون هم پیام میدن اگه دعوت مثاحبه شده باشید
بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...