الان دیگه دکتر نمیرم اوایل زیاد رفتم الان تا میخارونم میبینم جوش میزنه بیرون زود پرمترین میزنم
سلام عزیزم راستش امیدوارم زودتر خوب بشید 🙏♥️من اصلا این بیماری رو ندارم فقط شنیدم تو مدرسه دخترم بوده اومدم یه تحقیق کنم با خوندن پیامهاتون تمام بدنم میخاره🤦
سلام . تجربیات خودم رو در رابطه با این بیماری رو براتون به اشتراک میگذارم .بیماری گال از تماس پوستی ...
سلام دوست عزیز ما اول همسرم گرفته بود بعدش الان ۳ ماهی میشه ک منو دوتا بچه ها هم گرفتیم .بیمارستان راضی پماد دست ساز داد و پرمترین ک استفاده کردیم ۳ بار ی مدت اثری ازش نیس ولی بعد چند روز دوباره پیدا میشن الان سه روز پیش پسرم تو باسنش و جای خصوصیش سه چهارتا زده بود ولی خودمو شوهرم خارش بعصی وقتا داریم ولی دونه نمیزنیم. دخترمم توی سرش دو س تا زده.بنظرت لوسیون لیندا خوبه
سلام عزیزان. من چند وقتیه که خیلی در مورد درمان بیماری گال خوندم. چون یکی از دوستان خیلییی دورم به ا ...
سلام عزیزم. من گالم خیلی شدید و پوسته ای شده. پوستم ضخیم و تیره و پوسته شده. کمکمون کن توروخدا. نوره هم میزنم خیلی بهتر میشه ولی دوباره فرداش کلی پوسته میزنه و کلفت میشه. واجبی هم میذاشتم روی پوستم بمونه خیلی خارشو کم میکنه ولی زورش نمیرسه. کمکمون کن خواهر