2777
2789
الان دیگه دکتر نمیرم اوایل زیاد رفتم الان تا میخارونم میبینم جوش میزنه بیرون زود پرمترین میزنم

سلام عزیزم راستش امیدوارم زودتر خوب بشید 🙏♥️من اصلا این بیماری رو ندارم فقط شنیدم تو مدرسه دخترم بوده اومدم یه تحقیق کنم با خوندن پیامهاتون تمام بدنم میخاره🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . تجربیات خودم رو در رابطه با این بیماری رو براتون به اشتراک میگذارم .بیماری گال از تماس پوستی ...

سلام دوست عزیز ما اول همسرم گرفته بود بعدش الان ۳ ماهی میشه ک منو دوتا بچه ها هم گرفتیم .بیمارستان راضی پماد دست ساز داد و پرمترین ک استفاده کردیم ۳ بار ی مدت اثری ازش نیس ولی بعد چند روز دوباره پیدا میشن الان سه روز پیش پسرم تو باسنش و جای خصوصیش سه چهارتا زده بود ولی خودمو شوهرم خارش بعصی وقتا داریم ولی دونه نمی‌زنیم. دخترمم توی سرش دو س تا زده.بنظرت لوسیون لیندا خوبه

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
سلام عزیزان. من چند وقتیه که خیلی در مورد درمان بیماری گال خوندم. چون یکی از دوستان خیلییی دورم به ا ...

سلام عزیزم. من گالم خیلی شدید و پوسته ای شده. پوستم ضخیم و تیره و پوسته شده. کمکمون کن توروخدا. نوره هم میزنم خیلی بهتر میشه ولی دوباره فرداش کلی پوسته میزنه و کلفت میشه. واجبی هم میذاشتم روی پوستم بمونه خیلی خارشو کم میکنه ولی زورش نمیرسه. کمکمون کن خواهر

ن اصلا هیچی... اخه 5 تا دکتر رفتم گفتن گاله از پوستمم نمونه گرفتن گفتن گاله این دکتر اخری که میرم فو ...

سلام عزیزم گال خوب شد؟ چکار کردی؟ دکتر خیلی خوب بم معرفی میکنی؟ آزمایشگاه کجا رفتی برای نمونه برداری؟ پوسته هم میزدی؟

سلام عزیزم گال خوب شد؟ چکار کردی؟ دکتر خیلی خوب بم معرفی میکنی؟ آزمایشگاه کجا رفتی برای نمونه برداری ...

سلام عزیزم پست من برا ۶سال پیسه بخدا یادم نیس کددم ازمایشگاه من پماد ساختنی اخر استفاده کردم تا خوب شدم عزیزم

یه انگل که داخل بدن میشه زیر پوست شروع میکنه به تغذیه کردن و تکثیر شدن اگه اشتباه نکن از خاک و جاهای ...

مام گیر این انگل افتادیم. سه ساله. مقاوم به پرمترین شده و نمیدونیم پیش کی بریم کمکمون کنه