2777
2789
عزیزم بهم پیام بده برات ی محلول میفرستم. دستسازه. ی هفته ای راحت میشی. البته باید ملافه اینارو هم بش ...

عزیزم درخواست دادم میشه قبول کنی؟ من گال گرفتمو الان چند ماهه درگیرم بخدا دیگ خسته شدم لطفا اگ میتونی کمکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درخواست دادم میشه قبول کنی؟ من گال گرفتمو الان چند ماهه درگیرم بخدا دیگ خسته شدم لطفا اگ میتون ...

همسرمنو پماد پرمترین یا همون کامترین خوب کرد حتما استفاده کن قیمت زیادی هم نداره

نمیدونم بهت گفتن یانه پماد پرمترین یاهمون کامترین عالیهههه همسرم پارسال گرفته بود باهمین پماد خوب شد ...

میشه بگی چجوری مصرفش میکرد دقیقا؟ روزانه یا نه طبق تجویز دکتر هفته ای یه بار؟

هرکی گال گرفته و درمان شده خاهشا کمک کنه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم الان میشه هفته سومی ک دا ...

پماد پرمترین که استفاده کردی رخت خوابا و لباساتو باآب داغ و پودرلباسشویی بزار خیس بخوره بشور با آب داغ آبکشی کن 

همسرمنو پماد پرمترین یا همون کامترین خوب کرد حتما استفاده کن قیمت زیادی هم نداره

و اینکه میشه ازشون بپرسید چقدر درگیر بودن تا درمان شدن؟ دوره درمانیشون چقد طول کشید؟ دارم کلافه میشم بخدا شبا خوابم نمیبره از خارش و صبح زودم باید پاشم برم سرکار و رسما داره بهم فشار میادو از همکارامو همه خانوادم دور شدم ک فقد کسی مبتلا نشه ولی هرچقدم ازین وازلین گوگرد میزنم حس میکنم تاثیری نداره یعنی تنها تاثیرش شاید این باشه از روز اولم ی مقدار بهتر شده باشه ولی خب هرسری جای جدیدی دونه میزنه مخصوصا دستام

میشه بگی چجوری مصرفش میکرد دقیقا؟ روزانه یا نه طبق تجویز دکتر هفته ای یه بار؟

طبق تجویز پزشک البته تو بروشورش هم نوشته فک کنم هفته ای یبار ازگردن به پایین زد همه جاشو فرداش رفت حموم دونوبت مصرف کرد هربارکه میزنی اثرش تا ده روز تو بدنت هست بعدازمصرفش خارشت یکم بیشتر میشه ولی عادیه فوقش بعداز 20روز اینا خوب میشی 

و اینکه میشه ازشون بپرسید چقدر درگیر بودن تا درمان شدن؟ دوره درمانیشون چقد طول کشید؟ دارم کلافه میشم ...

تاحدی بودکه شبانمیتونست بخوابع دیگه تصور کن شباخیلی فعال میشن دیگه آخرش تا 20روز خوب میشی 

و اینکه میشه ازشون بپرسید چقدر درگیر بودن تا درمان شدن؟ دوره درمانیشون چقد طول کشید؟ دارم کلافه میشم ...

بهم پیام بده عزیزم. اگه با پرمترین و اینا خوب نشدیم. من محلول دستساز دارم. عالیه جواب میده

هرکی گال گرفته و درمان شده خاهشا کمک کنه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم الان میشه هفته سومی ک دا ...

صفر نهصد و سیزده پنجاه و هفت پنجاه و یک دویست و هشتاد و چهار. پیامک بدید زنگ جواب نمیدم

تا جایی که میدونم گال خیلی مسریه. حالا یه شب هر سه تاتون بزنین پرمترین واسه بچتم ضرر نداره از گردن ب ...

من دو هفته ست دارم استفاده میکنم از همه داروهایی که شما گفتین ولی یه روز خوبه دوباره یه روز بعد جای جدید رو انگشتم و کف دستم و یا بازوم میزنه

شما چقدر پروسه درمانت طول کشید؟

منم دقیقا دستام و بازوم 

یه روز خوبه یه روز دوباره شروع میشه کف دست رو انگشتام