الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرمنو پماد پرمترین یا همون کامترین خوب کرد حتما استفاده کن قیمت زیادی هم نداره
و اینکه میشه ازشون بپرسید چقدر درگیر بودن تا درمان شدن؟ دوره درمانیشون چقد طول کشید؟ دارم کلافه میشم بخدا شبا خوابم نمیبره از خارش و صبح زودم باید پاشم برم سرکار و رسما داره بهم فشار میادو از همکارامو همه خانوادم دور شدم ک فقد کسی مبتلا نشه ولی هرچقدم ازین وازلین گوگرد میزنم حس میکنم تاثیری نداره یعنی تنها تاثیرش شاید این باشه از روز اولم ی مقدار بهتر شده باشه ولی خب هرسری جای جدیدی دونه میزنه مخصوصا دستام
میشه بگی چجوری مصرفش میکرد دقیقا؟ روزانه یا نه طبق تجویز دکتر هفته ای یه بار؟
طبق تجویز پزشک البته تو بروشورش هم نوشته فک کنم هفته ای یبار ازگردن به پایین زد همه جاشو فرداش رفت حموم دونوبت مصرف کرد هربارکه میزنی اثرش تا ده روز تو بدنت هست بعدازمصرفش خارشت یکم بیشتر میشه ولی عادیه فوقش بعداز 20روز اینا خوب میشی