2777
2789
ببین من قبلش میرفتم حمام میومدم میزدم شب باز فردا نزدیکای بعدازظهرمیرفتم حمام فداتشم

من ی پسر 2.5 ساله دارم 

دائم الگریه است ... تمام نگرانیم اونه 

بگیره ... بدبختم 😣😣😣

اصلا نمیدونم باید چ کار کنم ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم کوچیک بود ولی دخترم خداروشکر نگرفت اگه تاالان نگرفته نمیگیره نترس گلم

پیام دادم گلم 

انقده خسته شدم 

بشور بساب کردم 😭

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نه اصن حشره ندیدم بخدا من 4 ماهه درگیرم ارزو مرگ میکنم یه جا سالم توتنم نیس.. شوهرمو دخترم اینجوری ن ...

عزیزم لطفا جواب بده . شما چجوری خوب شدین . براتون درخواست دوستی فرستادم . لطفا کمکم کنین

خواهش میکنم. عزیزم دوست من که مشکلی براش پیش نیومد وقتی پماد رو بدنش بود. پمادش هم ۵ درصد هست با تعر ...

عزیزم براتون درخواست دوستی فرستادم . لطفا کمکم کنین . منم راهنمایی کنین تا زودتر خوب بشم .

سلام دوستان. ی راه حل محشر برای گال پیدا کردم. فقط و فقط وازلین هر شب کامل بدن رو بزنید. اینا نمیتون ...

سلان خوبی عزیزم . براتون درخواست دوستی فرستادم لطفا قبول کنین . چند تا سوال ازتون دارم . لطفا کمکم کنین . 

منم گرفتم و اصلا دلم میخواد بمیرم😭چیکار کنم‌ خوندم پیاماتون ولی من میخوام تا عید خوب بشم😭😭😭

شما خوب شدی عزیزم . براتون درخواست دوستی فرستادم لطفا منم راهنمایی کنین . سپاسگزارم