2777
2789
میشه لطفا من رو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم  من یه خرگوش داشتم که مدتی پاهاش زخم بود تو اینت ...

سلام میشه بگید چکار کردید ما هم دقیقا مثل شما خرگوش آوردیم و همین علایم و داشت الانم من به شدت پاهام زخم شده و خارش وحشتناک دارم دکتر گفته گال خیلی حالم بده 

یک ماهی هست که خوب شدم اما نمیدونم چرا دوباره خارش دارم همون داروهامو استفاده میکنم انشالله که خوب ش ...

ببخشید منم علائم شما دارم فکر میکنم چیزی روانم راه میره چیزی میبینم  خوب شدیم مشکلات و چی بود؟ باردارم نگرانم نسری باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزان. من چند وقتیه که خیلی در مورد درمان بیماری گال خوندم. چون یکی از دوستان خیلییی دورم به ا ...

کلا موردایی که گفتی درست بود منم دوستم گال گرفته پدرش درومد قشنگ، شبا خارشایی میگرفت که دلم کباب میشد، بعد از کلی دوا درمون ک اصلا فایده نداشت مثل پرمترینو اینا ، ی سرچ زدم تو گوگل ی پیج بود ک نوشته بود درمان قطعی گال در ۳تا ۵ روز ، داروهاشو گرفتیم ک حدودا ۲ملیونو۸۰۰ شد کلی هم هزینه روغن و لوسیون داد چون پوست ب شدت خشک میشه و باید مدام پوستتون چرب باشه ولی این موردی ک فرمودین با موبر دقیقا درسته تو پکیجی ک ب دوستم داد پودری شبیه موبر بود باهمون رنگ و بو منتها گفته بود ۳ دقیقه بیشتر نمونه و محلولی داده بود شبیه نفت ک ۳ ساعت باید رو بدنش میموند و با صابون گوگرد میشست الان خیلی خیلی بهتر شده و مدام داره بدنشو چرب میکنه، ولی در کل خوب بود چون تو پکیجه داروهایی بود ک  افراد خانواده ام ک باهاش در تماس بودن و علائمی نداشتن میزدن، ولی درکل خیلی باید رعایت کنید لباسا ملافه ها رو حتما بشورین حتما سم پاشی کنیدو ۱ ساعت تو خونه نباشید 

کلا موردایی که گفتی درست بود منم دوستم گال گرفته پدرش درومد قشنگ، شبا خارشایی میگرفت که دلم کباب میش ...

عزیزم این دارویی که میگید عوارض دیگه ای جز هشکی پوست نداشت؟ واقعا بعد از سه روز درمان شدن؟

بله گلم من حدودا دوسال پیش درگیر بودم الان نه گفتن پماد ساختنی به دوستان

سلام عزیزم میدونم این پست قدیمیه امیدوارم جواب بدین

من مدت زیادی با دونفر از نزدیکام درارتباط بودم که فهمیدم چندماهه گال دارن

الان به شدت استرس دارم چون دوتا بچه کوچیک دارم

ایا راهی هست بتونم ازمایش بدم که منم دارم یا نه؟ کجا باید برم؟

سلام عزیزم میدونم این پست قدیمیه امیدوارم جواب بدین من مدت زیادی با دونفر از نزدیکام درارتباط بودم ...

سلام عزیزم ارتباطتو سریع باهاشون قطع کن چند دروز ازاخرین روزی که پیششون بودی گذشته اگر علایم نداری خودتو اذیت نکن فقط کل ملافه هاتو بااب داع بشور

سلام عزیزم ارتباطتو سریع باهاشون قطع کن چند دروز ازاخرین روزی که پیششون بودی گذشته اگر علایم نداری خ ...

اخه مامانمه تا کی قطع کنم ارتباطو؟

با این چیزاییکه من از سایت خوندم فک کنم حداقل دوماه نباید ببینمشون

۱-این گال دقیقا چجوری منتقل میشه؟ چقد زمان میبره تا خودشو نشون بده؟یعنی ببینمشون ولی تماس فیزیکی نداشته باشیم اوکی هست؟

۲-واسه شما چجوری رفع شد؟ موبر هم زدید؟ موبر رقیق واسه بچه دوسه ساله مشکلی ایجاد نمیکنه رو بدنش بزنم؟

۳-من هیچ خارشی ندارم فقط گاهی حس میکنم یه چیزی داره رو بدنم راه میره  ولی نمیدونم واقعیته یا توهم ناشی از استرسه

۴-دیروز دیدم رو شوشول پسر دوساله ام چندتا دونه قرمز بود الان محوتر شده اما هیچ خارشی نداره حتی بهش دست میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده

فقط چون دیروز کل خونه رو با اسپری سم پاشی کردم و بچه هامو بردم حموم صابون گوگرد زدم و بعدشم پماد کامترین

ولی دیشب تب کرد نمیدونم بخاطر سم پاشی بود یا چی 

عزیزم سرتو درد اوردم ببخشید ازبس استرس دارم نمیدونم چیکار کنم دیگه

اخه مامانمه تا کی قطع کنم ارتباطو؟ با این چیزاییکه من از سایت خوندم فک کنم حداقل دوماه نباید ببینمش ...

عزیزن تا وقتی ک کامل درمان  نشدن نرو پیششون دیگ الان چند وقت از اخرین دیدارتون میگذره؟ بگو برن دکتر ببینن چه نوعیه چجوری هست .وسواسم گرقتی میگی یه چیزی رو تنمه توهمه نترس هیچی نیست من موبر نزدم عزیزم توام نمیخاد بزنی کامترین کافیه اون تبم برا سم پاشی فک نکنم باشه فقط ملافه هاتو بااب داغ بشور سم پاشیم خوب کردی انجام دادی ولی بعدش میرفتید بیرون ک مسموم نشید خدایی نکرده من جات باشم نمیرم اصلا پیششون تا کامل درملن بشن خیلی بده من هرشب کارم گریه بود خواب راحت نداشتم تمام تنم کنده کنده بود از خارش ...فداتشم اره میدونم استرسش خیلی بده هر سوالی داشتی بپرس عزیزم من هستم میام گاهی

عزیزن تا وقتی ک کامل درمان  نشدن نرو پیششون دیگ الان چند وقت از اخرین دیدارتون میگذره؟ بگو برن ...

قربونت برم مرسی از محبتت حرفات ارومم کرد

مگه میتونن ازمایش بدن؟ ازکجا بدونن چه نوعیه؟دکتر چجوری میفهمه؟

قربونت برم مرسی از محبتت حرفات ارومم کرد مگه میتونن ازمایش بدن؟ ازکجا بدونن چه نوعیه؟دکتر چجوری میف ...

من پوستمو دادن نمونه برداری دکتر خیلی رفتم تا خوب شدم خواهش میکنم عزیزم

کلا موردایی که گفتی درست بود منم دوستم گال گرفته پدرش درومد قشنگ، شبا خارشایی میگرفت که دلم کباب میش ...

سلام عزیزم خوبی؟

منم یک ماهه که درگیر شدم و با وسواس شدید از پماد و صابون و اسپری درمین واسه خودمون و لباسا و‌خونه استفاده کردم ولی انگار که نه انگار

دیگه سر ناچاری منم این محصولی که گفتی سفارش دادم

تا دو روز دیگه میرسه.. هرچند خیلی ناامید و خسته ام

یعنی واقعا حرفشون راسته؟ بعد پنج روز از شر این بیماری راحت میشیم؟

دوستت چندوقت پیش استفاده کرد؟ الان چطوره؟

من پوستمو دادن نمونه برداری دکتر خیلی رفتم تا خوب شدم خواهش میکنم عزیزم

تف به این گال 

چیه این اخه 

ب خدا بعد 32 سال زندگی تازه اسمشو شنیدم 

تازه اونم از یکی دیگه گرفتم 

خودم انقد وسواس تمیزی دارم 😐

الان فکر میکنم باید ی شلنگ بگیرم سرتاپای خونمو کف صابونی کنم 😐😐😐

پزشکم امروز ترکیب سولفور وازلینو داد 

توروخدا بگو خوب میشم 

پتوهامو با اب 95 درجه لباسشویی فردا میشورم ... ی سری لباسامو امشب شستم 

فقط بگو خوب میشم ... واقعا برام وحشتناگه ... اخه افسردگی هم دارم 

الان با این وضعیت خیلی رو ابرام 😅😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
تف به این گال  چیه این اخه  ب خدا بعد 32 سال زندگی تازه اسمشو شنیدم  تازه اونم از ...

عزیزم بخدا خوب میشی اصن غصه نخور منم همش میگفتم خوب نمیشم جاش نمیره خوب شدم جاش هم رفت

عزیزم بخدا خوب میشی اصن غصه نخور منم همش میگفتم خوب نمیشم جاش نمیره خوب شدم جاش هم رفت

فقط ی سوال دورت بگردم 

شب ها که ترکیب سولفور وازلین رو زدیم 

کی حمام بریم ؟ 

من درست متوجه نشدم 

قبل زدن ترکیب بریم حمام یا صبح بریم؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
فقط ی سوال دورت بگردم  شب ها که ترکیب سولفور وازلین رو زدیم  کی حمام بریم ؟  من در ...

ببین من قبلش میرفتم حمام میومدم میزدم شب باز فردا نزدیکای بعدازظهرمیرفتم حمام فداتشم