2777
2789
تو رو خدا بگین روی پوست چه علایمی داره واسه ما میخاره بعد یکم خیلی کم جوش میزنه ولی جوشا نمیخارن بعد ...

سلام عزیزم شما مشکلتون چی بود ؟

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸
بله خیلی وقته پمادساختنی استفاده کردم

شما گال داشتید ولی بچه  و همیرتون نگرفته بودن ؟ 

دکترتون چی بود ؟

علائمتون هم میشه بگید

راستش من خودم از پنج ماه پیش تو کل بدنم هر از گاهی انگار یه چیزی راه میرفت و خارش میگرفت بدون دونه 

بعد خاموش شد الان دوباره همونجوری شدم

همسرمم یه ماهه دونه ریخته و شبا خارش شدید که الان مشخص شده گاله 

میگم نکنه مال منم به همسرم ربط داشته و از ۵ ماه پیش شروع شده

انقدر حالم بده که حد نداره

تو رو خدا بگید چطوری بودین و چیکار کردی د 😭😭😭

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گال داشتید ولی بچه  و همیرتون نگرفته بودن ؟  دکترتون چی بود ؟ علائمتون هم میشه بگید ...

نه فقط خودم گرفتم خداروشکر بچمو شوهرم نگرفتن فک کنم گرفته همسرتونم من پاهامو دستام شکمم پر بود ریخته بود ببرون انقد که میخاروندم له میشد تنم خون میزد بیرون 

نه فقط خودم گرفتم خداروشکر بچمو شوهرم نگرفتن فک کنم گرفته همسرتونم من پاهامو دستام شکمم پر بود ریخته ...

آخه مال من بدون دونه بود

مال همسرم دونه زده

نگفتید دکترتون کی بود ؟

عزیزم دکترم الان خارجه تا 6ماهه دیگه نمیاد

وای حالم خیلی بده

از استرس دارم میمیرم

میشه گال بدون علامت باشه یعنی دونه نداشته باشه ولی احساس خارش تو سرو کله و کل بدنت کنی ؟

وای حالم خیلی بده از استرس دارم میمیرم میشه گال بدون علامت باشه یعنی دونه نداشته باشه ولی احساس خا ...

نمیدگنم بخوا ولی درکت میکنم من هرشب حالت مرگ داشتم چرا نمیری دکتر پوست خوب

[QUOTE=167060592]نمیدگنم بخوا ولی درکت میکنم من هرشب حالت مرگ داشتم چرا نمیری دکتر پوست خوب[/

والله من خارشم که شروع شد ۵ ماه پیش بود حس میکردم یه چیزی زیر پوستم هی راه میره تو کل بدنم

بعد آزمایش دادم همه چی اوکی بود

دیگه یه مدت آروم شد تا اینکه دیدم هر از کاهی باز میشه

بعد از ۴۰ روز پیش همسرم خارش همراه با دونه قرمز ریخت که به قول شما مال ایشون خون هم می اوند

بعد آزمایش و دکتر 

اول گفتن حساسیته بعد که با دارو حساسیت رفع نشد گفتن گاله 

دارو دادن گفتن همه خانواده باید استفاده کنن

پماد پرمترین هفته ای یه بار دو دوز

من هیچ دونه ای تو بدنم نداشتم تا اینکه بعد مصرف شامپو بین انگشتام ریخت بیرون

همش وحشتم از اینه که نکنه اون خارش من که ۵ ماه پیش شروع شده بوده هیچ دونه ای هم نداشت گال بوده این همه وقت نفهمیدیم ما و حسابی زیر پوستمون و دختر ۱۵ ماه ام ریشه دوونده باشه، اینجام اوندم خوندم خیلیا سال درگیرش بودن 

حالم بد شده پانیک شدم تمام بدنم میلرزه از استرس

میگم هی نکنه زیر پوست بچم پر انگل باشه نتونیم ریشه کنش کنیم

یا تو خونه باشه ما ندونیم

انقدر فکر و خیال کردم دارم دیوونه میشم 🥺🥺🥺

[QUOTE=167060592]نمیدگنم بخوا ولی درکت میکنم من هرشب حالت مرگ داشتم چرا نمیری دکتر پوست خوب[/ وا ...

وای واقعت بده به نظرم بگرد دنبال یه دکتر حسابی تا پماد ترکیبببی بده  بهتون واقعا خیلی سخته

وای واقعت بده به نظرم بگرد دنبال یه دکتر حسابی تا پماد ترکیبببی بده  بهتون واقعا خیلی سخته

شنبه قراره برم دکتر عفونی ببینم چی میگه 😭

خدایا این چه بلایی بود تو این کرونا آخه

دنیا چقدر نا امن شده 😭😭😭

شما چندوقته دارین؟چرا ریشه کن نشده براتون؟

سلام عزیزم شما مشکلتون چی بود ؟

منم درگیرم خدا خودش کمک کنه

😔

مال شما چطوریه ؟ برای درمان چیکار میکنید

از کجا فهمیدید بچه اتونم گرفته 

منم درگیرم خدا خودش کمک کنه

چطوری بفهمیمی از تنمون رفته بیرون

من وسواس شدید گرفتم دیگ ه هیچی از نظرم تمییز نیست عین سیخ وایمیستک دوست دارم همه وسایلامو تو مونه همش میسابم 

آرا مشندارم 😢

من و شوهرم و دختر ۸ سالم از پدر شوهرم گرفتیم خونه خواهر شوهرمم رفته بود اونام گرفتن دکتر گفت گاله دیشب لیندان زدیم باز هم میخاریم و جوش درمیاد البته دفعه اولمون بود باید یه هفته دیگه هم انجام بدیم بیشتر چیزا رو گذاشتم تو پلاستیک درشم بستم شما چیکار کردین؟ خچرا هنوز خارش داریم البته من کمتر دخترم و شوهرم بیشترن