2777
2789
سلامگلم نه عزیزم اصلا.. پستای بالامن همه چیوتوضیح دادگ بخون متوجه میشی سوالیم بود بپرس جوابتومیدم

سلام عزیزم شما به سلامتی کامل خوب شدی؟؟یه سوال داشتم شما سرتونم خارش داشت یا فقط بدنتون بود؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم حتما می رم حاضرم کرونا بگیرم ولی گال نه وحشتناکه من چند سال پیش گرفتم الانم میترسم باز گال گر ...

وای نگو اصلا کرونا عزیزم خداکنه هیچ کدومش نباشه گال واقعا عذاب اوره

منم دو هفتست گرفتم بتازگی دکتر رفتم تشخیص گال بود خیلی اذیت میشم شب خواب ندارم نگران خانوادمم ک نگیرن و اینکه هرکس هر تجربه ای در این خصوص داره درباره چه خوراکی هایی بخوریم چی نخوریم و...بگه لطفا ممنون

منم دو هفتست گرفتم بتازگی دکتر رفتم تشخیص گال بود خیلی اذیت میشم شب خواب ندارم نگران خانوادمم ک نگیر ...

تو رو خدا بگین روی پوست چه علایمی داره واسه ما میخاره بعد یکم خیلی کم جوش میزنه ولی جوشا نمیخارن بعد از یه مدت اثر جوش میره ولی هم شوهرم هم من هم دخترم گرفتیم پس اگه گال نییت چه کوفتیه که اینقدر مسریه؟ خسته شدیم 

آره خوب شدم عزیزم اما مشکل دیگه این بود که خونمون ساس افتاده بود فک میکردم هنوز گال دارم و خوب نشدم ...

سلام عزیزم خوبید ما چند روزه متوجه سدیم گال گرفتیم همسرم یک ماهی خارش و همراه با دونه دلست اول گفتن حساسیته ، بعد داروی حساسیت دادند خوب نشد

دیگه متوجه شدند گاله من و دختر ۱۴ ماه ام علامت نداشتیم، بعد اول یه دکتر شامپوپ مترین داد هر روز سه روز استفاده کردیم ببن انگشتای من و رون دخترم ریخت بیرون

که با یه دکتر پوست صحبت کردیم 

پماد پرمترین از گردن به پایین داد برای هم مون وفقط دخترم گفت سرش سامپو و کل بدنش پماد 

دو دوز یکبار دیشب زدیم 

یکبار هفته بعد

میخوام بدونم قطعی درمان میشه ؟

چقدر زمان میبره که از خارش بیافته و علامتای بدن کامل از ببن بره

از نظر بهداستی کل کارایی که کردید رو مبگید لطفا

من خیلی وسواسی هم هستم نمیدونم این چه بلایی بود 

ممنون میشم عزیرم راهنمایی کنید 

به شدت خودمونو باختیم ناراحت دخترم هستم

حس اینکه زیر پوست دخترم و خودمون انگله روح و روانمونو آتیش زده 🥺🥺🥺

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸
اره عزیزم خوب شدم ولی هنو دارم داروهامو استفاده میکنم دختر منم 10 ماهشه ولی خداروشکر مال من از نوع و ...

عزیزم شما چیکار کردید خوب شدید بالاخره ؟

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸
ارع واقعا خیلی. خواهش میکنم گلم سوالی داشتی بپرس حتما

اسم دکترتون و مشخصاتشم میگید لطفا

خداروشکر!!من الان ۲ روزبه که کل بدنم حتی سرم میخاره احساس میکنم یه چیزی رو بدنم راه می ره نمیدونم چی ...

سلام عزیرم شما مشکلتون چی بود ؟ حل شد خدا رو شکر ؟