2777
2789
عنوان

صدای گوش

1052 بازدید | 15 پست

سلام

کیا وقتی اب دهنشونو قورت میدن گوششون صدای تق بلند میده؟

من باردارم و ماه پیش سرما خوردم بعد اون اینجوری شد. بعضی وقتا درد هم داره.خارش هم داره. خلاصه که خیلیییی اذیتم.دکترهم رفتم فایده نداشته

ویا گوششون مث من صدا میده

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مریم گلی جان خوبید 

من شما رو از تاپیک سیم سیم جان که درمورد جذبه میشناسم 

تاپیک خیلی خوب با جو خیلی خوبی بود و پر ازانرژی مثبت 

راستش خیلی دوست داشتم بدونم چرا بچه ها دیگه نیستند یعنی اون بچه های قدیمی

سلام مریم گلی جان خوبید  من شما رو از تاپیک سیم سیم جان که درمورد جذبه میشناسم  تاپیک خی ...

سلام عزیزجان

خیلی وقته نرفتم تو اون تاپیک.اصلا خبر ندارم از تاپیک و بچه هاش

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
من از وقتی باردار شدم همش توی گوشم باد میپیچه و صدای خودم و نفسم و قلبمو بلند میشنوم و صدای بقیه رو ...

گوشت حالت سنگینی و پری نداره؟ شنوایی منظورم نیستا. گوش یه حالتی باشه انگار توش پره

من از وقتی دوز اول واکسن کرونام رو زدم مثل شما موقع اب دهن قورت دادن یا خمیازه کشیدن گوشم صدا میده و خیلی رو اعصابمه. دکتر مخصص هم رفتم ولی مشکلی در گوش پیدا نکردن. واقعا دلیل این مشکلو نمیدونم ولی استرس و اضطراب زیاد دارم ممکنه اون تاثیر داشته باشه؟ همچنین خواستم از تجربتون بپرسم که مال شما خوب شد؟ اگه اره چیکار کردین؟

عزیزم شما گوشات خوب شد؟ مال چی بوده؟ مال استرس هست؟ منم همین مشکلو پیدا کردم

نه مال من خوب نشد.وزوز گوش هم اضافه شد.فک نکنم بخاطر استزس باشه.دکتر خیلی رفتم ولی گفتن الرژیه و درمان هم نشد

مال شما خوب شد؟

من از وقتی دوز اول واکسن کرونام رو زدم مثل شما موقع اب دهن قورت دادن یا خمیازه کشیدن گوشم صدا میده و ...

نه خوب نشد. همونجوری موند متاسفانه مال شما خوب شد؟

گوشت حالت سنگینی و پری نداره؟ شنوایی منظورم نیستا. گوش یه حالتی باشه انگار توش پره

سلام عزیزم.واسه من هم ترق ترق صدا میده هم حالت پری داره ، عدم تعادل و سرگیجه هم دارم ، مشکل شما چیه