2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 86 پست
قربونت عزیزم ممنون که بهم دلگرمی دادی ان شالله خدا دل شما رو‌ هم‌ شاد کنه❤️

قربونت مهربون

انشاالله خبر خوب رو بهم بدی و دلشادم کنی

در پناه خدا باشی عزیزم 🤗😘

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ای وی اف کردم دکترم گف جنینت ۶ هفته و خوردی ولی تو ۱۰ روز دیگه بیا دعام کنین بچه ها خیلی سختی ...

بابا زود رفتی، باید بتا تا ی حدی بالا بره تاباسونوبشه جنین دید، شایدهنوز بتا شما انقدربالانرفته چون لقاح دیربوده، عادیه تو این هفته بعضیا جنین نبینن

سلام

قلب جنین از کی تشکیل میشه؟از چند هفته؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

عجله نکن 

گوش نکن به حرف دکترهای پولکی

زود رفتی برای سونو

تا ۱۰ هفته وقت داری

خیالتم راحت

خودتو بسپار به دست خدا

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

وای چرا انقدر زود میرید.

من دکترم گفت لکه بینی نداری هیچیتم نیست برای 10هفته رفتم اصلا تا قبلشم برم ساک ببینم و این مزخرفات نبود،

این استرس باعث لرزش نطفه میشه

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
اصلا نگران نباش منم اینطور بودم اما ده هفته رفتم دیده شد اما ای کاش نبود الان دور از جونش با یه پدر ...

ممنون عزیزم

خداروشکر حالم بهتر شد

این حرفو نزن ان شالله گرفتاریت حل شه عزیزم

💔
وای چرا انقدر زود میرید. من دکترم گفت لکه بینی نداری هیچیتم نیست برای 10هفته رفتم اصلا تا قبلشم برم ...

کاش منم نمیرفتم

چقد گریه کردم

ولی دکترم گفته بود ۵شهریور بیا

💔
پس چرا این دکترا که انقدر اسمم در کردن میگن زودتر میتونی بری البته شاید برای خارج از رحم نبودن گفت& ...

من استارت بارداری تا ۶ ماه میش یه ماما رفتم 

کلا گفتم بی بی چک مثبت شده 

گفت نمیخاد آزمایش خون بدی هزینه اضافی 

و تا ۹ هفته برو برای سونو 

حتی آزمایش بارداری هم ندادم 

فارس. وراوی...❤❤❤