2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 86 پست

من سر دخترم ۶ هفته تمام رفتم سونو و فقط ساک بود ولکه بینی هم داشتم دو هفته بعد رفتم قلب کوچولوش میزد

پسرم ۶ هفته ضربان داشت

خیلی ب سونو و دکتر بستگی داره

نگران نباش و امیدت بخدا باشه انشاالله با خبرای خوب خوشحال مون میکنی😊

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه گلم اگه فدام بشی پس کی نی نی تو بزرگ کنه🤗خب این تاریخ واسه ساک و خارج رحمی نبودن بوده نه و ...

ممنون از محبتت

قیافه دکترم یک جور بود حس کردم نا امیده

خدایا من چجوری ۱۰ روز صبر کنم

💔
من سر دخترم ۶ هفته تمام رفتم سونو و فقط ساک بود ولکه بینی هم داشتم دو هفته بعد رفتم قلب کوچولوش میزد ...

خداروشکر یکم اروم شدم

برام دعا کنین بچه ها

خیلی زحمت کشیدم و سخت حامله شدم

اگه از دستش بدم همه چی از اوله

💔
بستگی داره  دستگاه سونو چطور باشه  متخصص دقتش چطور  و کلا دکتر ب خود من گفت بهترین ...

پس چرا این دکترا که انقدر اسمم در کردن میگن زودتر میتونی بری

البته شاید برای خارج از رحم نبودن گفت 

چون نوشته در صورت عدم رویت سونو واژینال

پول مام که مفته 😅

خداروشکر یکم اروم شدم برام دعا کنین بچه ها خیلی زحمت کشیدم و سخت حامله شدم اگه از دستش بدم همه چی ...

امیدت ب اون بالایی باشه و خودت رو ب خواسته ت رسیده تصور کن،استرس نتیجه عکس داره و واکنش بدنت رو بدنبال داره پس ب چیزای خوب فکر کن.انشالله خیره و نتیجه سختیت رو با جواب خوب میگییری و نینی خوشگله تو دلته😘

امیدت ب اون بالایی باشه و خودت رو ب خواسته ت رسیده تصور کن،استرس نتیجه عکس داره و واکنش بدنت رو بدنب ...

من مثلا سعی کردم دل نبندم به بچم ک اگه خدایی نکرده نبود نابود نشم

ولی دیدم چقد دلبستش شدم

ان شالله خدا برای همه خیر و خوشی رقم بزنه

💔
من مثلا سعی کردم دل نبندم به بچم ک اگه خدایی نکرده نبود نابود نشم ولی دیدم چقد دلبستش شدم ان شالله ...

حق داری و کاملا حق داری 

بسپار دست خدا و مطمئن باش اون بهترینارو برات کنار گذاشته.درکت میکنم چون تو شرایط مشابه بودم می‌دونم تو دلت چ خبره.

آرزو میکنم ب خواسته ت برسی دوستم و انقدر خوشحال بشی ک این لحظات و روزای سختی رو فراموش کنی...

حق داری و کاملا حق داری  بسپار دست خدا و مطمئن باش اون بهترینارو برات کنار گذاشته.درکت میکنم چ ...

قربونت عزیزم

ممنون که بهم دلگرمی دادی

ان شالله خدا دل شما رو‌ هم‌ شاد کنه❤️

💔