١٢٧٠mohi مدیر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 عنوان دیده نشدن جنین | مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 86 پست بچه ها من ۶ هفته و ۴ روزمهدکترم گفته بود برم سونورفتم سونو گفت فقط ساک هستدیگه جنین دیده نشدخیلی ناراحتم کلی گریه کردم از اون موقع 💔 1398/06/05 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 پس هشت هفته برو ایشالا که هیچ مشکلی نیست فقط زوذ رفتی منم فردا وقت سونو ساک بارداری دارم نرم یعنی؟& ... ان شاللهبنظرم صبر کنبری خدایی نکرده نبینه مثل من داغون میشی 💔
fomo عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 446 ان شالله بنظرم صبر کن بری خدایی نکرده نبینه مثل من داغون میشی 😰😰
arinak عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1374 دعام کن😭 توکل بخدا.به دلم افتاده الکی داری خودتو اذیت میکنی و نی نی دو هفته دیگه بری با ضربان قاب خوب سرجاشه انشالله.خیلی ها زود رفتن سونو و نگران شدن الکی ولی هیچی نبوده...دیدی من دیر رفتم به خاطر این چیزا بود
رئووفم عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1886 من نمیدونم چقد هولید عزیزم وقتی ۸ هفته ت تمام شد وارد هفته ۹ شدی باید سونو بدی زود میری دچار استرس میشی فارس. وراوی...❤❤❤
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 توکل بخدا.به دلم افتاده الکی داری خودتو اذیت میکنی و نی نی دو هفته دیگه بری با ضربان قاب خوب سرجاشه ... فدات شم عزیزماره منم اگه دست خودم بود الان نمیرفتمولی چون ای وی اف کرده بودم دکترم این تاریخ و از قبل مشخص کرده بود 💔
29mahbanooo عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 نه عزیزم واژینال نه درد و لکه بینی ندارم ولی ای وی اف کرده بودم نگران نباش عزیزمتوکلت بخدا باشهاصلا استرس نداشته باشتحرک هم نداشته باشانشاالله مامان شدی فقط زود رفتی😘 شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
fomo عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 446 من نمیدونم چقد هولید عزیزم وقتی ۸ هفته ت تمام شد وارد هفته ۹ شدی باید سونو بدی زود میر ... اخه منم دیروز دکتر بودم برام سونو ساک بارداری نوشت گفت همین فردا میتونی بدیمنم ۵ هفته و ۵ روزمه والا
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 من نمیدونم چقد هولید عزیزم وقتی ۸ هفته ت تمام شد وارد هفته ۹ شدی باید سونو بدی زود میر ... عزیزم دکترم بهم گفت ۵ شهریور بیا سونوچون جنینمو ۵ مرداد انتقال دادن 💔
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 نگران نباش عزیزم توکلت بخدا باشه اصلا استرس نداشته باش تحرک هم نداشته باش انشاالله مامان شدی فقط ... فدات شمان شالله با دعای شما🙏🏻 💔
رئووفم عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1886 اخه منم دیروز دکتر بودم برام سونو ساک بارداری نوشت گفت همین فردا میتونی بدی منم ۵ هفته و ۵ روزمه وا ... بستگی داره دستگاه سونو چطور باشه متخصص دقتش چطور و کلا دکتر ب خود من گفت بهترین زمان وقتیه ک ۸ هفته تمام شده باشه فارس. وراوی...❤❤❤
لیلا۷۴ عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 انشالله ک بارداری عزیزم برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
arinak عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1374 فدات شم عزیزم اره منم اگه دست خودم بود الان نمیرفتم ولی چون ای وی اف کرده بودم دکترم این تاریخ و ا ... خدا نکنه گلم اگه فدام بشی پس کی نی نی تو بزرگ کنه🤗خب این تاریخ واسه ساک و خارج رحمی نبودن بوده نه واسه جنین و قلب
رئووفم عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1886 عزیزم دکترم بهم گفت ۵ شهریور بیا سونو چون جنینمو ۵ مرداد انتقال دادن مطمئن باش حامله ای خودتو اذیت نکنجنین هم وجود داره فارس. وراوی...❤❤❤
29mahbanooo عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1181 پس هشت هفته برو ایشالا که هیچ مشکلی نیست فقط زوذ رفتی منم فردا وقت سونو ساک بارداری دارم نرم یعنی؟& ... بهتره نری خانومیاصلا دکترا طبق تاریخ پریود کمتراز هشت هفته تاریخ واسه سونونمیزنن مگر ب درخواست شخصیچون زوده و سونو شکمی خیلی دقیق نمیتونه نشون بده شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
١٢٧٠mohi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 1332 مطمئن باش حامله ای خودتو اذیت نکن جنین هم وجود داره ان شالله عزیزمدعا کن براماخه درد سینه هامم کم شدههمش نگرانم 💔