2777
2789
عنوان

عوق زدن دخترم موقع غذاخوردن

7648 بازدید | 135 پست

سلام دیگه انقدرتاپیک زدم همتون فکرکنم من دیگه بشناسید😞😞.دخترم شونزده ماهش شدعوق زدنش درست نشد.وزن وقدش زیرنموداره.غذاهم پدرم درمیاره نمیخوره اگه بدمم عوق میزنه .تایک سالگی رفلاکس داشت دکترگفت خوب شده اینجامیگن عوق زدنش ازرفلاکسه کلافه شدم دیگه نمیدونم چیکارکنم گفتم بزرگ شه بهترمیشه نشدکه نشد.کسی بوده بچش موقع غذاخوردن عوق بزنه چیکارکردیدخوب شد؟چندماهگی بچتون خوب شد؟دکترببرم یانه؟

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجم غذای قاشق کم کن و بزار نوک زبونش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مث پسرای من

البته اولی بدتر و حادتر.الان ۶.۵ سالشه.انقد دکتر بردمش برا رفلاکس.الان خداروشکر خیلی بهتره.اما همچنان اگه نون یکج بزرگتر از گنجشک بهش بدم عوق میزنه😟

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

من

اینقدر بیخودی حرص خوردم تا قاشق غذا رو میبردی به دهنش عوق میزد منم هی اصرار میکردم تا دوسالگی که از شیر گرفتمش و دیگه به غذا خوردنش حساسیت نشون ندادم اوکی شد

الانم ۱۳سالشه فداش شم و خداروشکر هم قدش بلنده هم وزنش خوبه

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
اول اینکه فکر میکنم غذای خشک بهش میدی ینی شل نیست یا اینکه پوره نمیکنی یا له نمیکنی ؟کدومش؟

چراباپشت قاشق له میکنم .نه تادندونم داره 😞

استارتر به بچت خیار گردو پسته حبوبات نون خشک و چیزای سفت و ریز ندادی بهش؟اگه دادی از اونه

تو گلوش تول گیر کرده باید فوت کنن در بیاد در غیر اینصورت بعدها عفونت میکنه و تب هم بهش اضافه میشه

از تجربیاتمه

چاقی خرررر است😂
من اینقدر بیخودی حرص خوردم تا قاشق غذا رو میبردی به دهنش عوق میزد منم هی اصرار میکردم تا دوسالگی که ...

خداکنه بچه منم خوب شه .دکترنبردی برای عوق زدنش.دارم دق میکنم نگرانم میگم نکنه هیچوقت خوب نشه .نه تادندونم داره😞

استارتر به بچت خیار گردو پسته حبوبات نون خشک و چیزای سفت و ریز ندادی بهش؟اگه دادی از اونه تو گلوش ت ...

ازهفت ماهگی که خواستم غذای جامدمثل پوره سیب زمینی وتخم مرغ بدم عوق میزدیعنی ازاولش اینجوریه.دختربزرگم ازاول تول گیربردم عادت کرده والاهفت سالشه بازم تول میشه این یکی توبه کردم تول نبرم😑😑😕😕

چون رفلاکس داشته از غذا ذهنیت خوبی نداره باید اجبارش نکنی بذاری گرسنه شه فضای شادی واسه خوردن ایجاد کنی اگه میتونی چند بار تو جمع همسالانش از کم شروع کن به غذا شکل بده کم کم خوب میشه نگران نباش

خداکنه بچه منم خوب شه .دکترنبردی برای عوق زدنش.دارم دق میکنم نگرانم میگم نکنه هیچوقت خوب نشه .نه تاد ...

میشد روزی دوبارم دکتر ببرمش

فقط میگفتن به اجبار بهش غذا نده حتما با شیر سیر میشه

عزیزم اگه قد و وزنش خوبه بیخودی حساس شدی

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!
ازهفت ماهگی که خواستم غذای جامدمثل پوره سیب زمینی وتخم مرغ بدم عوق میزدیعنی ازاولش اینجوریه.دختربزرگ ...

ببین فکر کن کسی چیزی دستش نداده دور از چشمت؟اگه تول باشه و نبری خدایی نکرده عفونت میکنه

من از تول گیر پرسیدم تا اخر عمر باید بیایم؟گفت نه بزرگتتر شه فک سفت میشه و دیگه گیر نمیکنه

چاقی خرررر است😂