2777
2789

الان یکم بهترم ولی هفته پیش داغون بودم

نامزدم اموزشیشه الان فردا ۵ و نیم باید پادگان باشه 😓

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

نامزدید یا رفتید خونه خودتون 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاضر بودین تا سربازیش تموم شه دوست بمونین..(با فرض اینکه خاستگار با موقعیت خوب میومد و همه میگفتن خوبه)؛یا مثه الان پای سختی سربازی رفتنش تو نامزدی موندین؟

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
مرخصبه؟

روز اول که رفت شنبه لباس و اینا دادن گفتن برید سشنبه بیاید 

بمیرم الهی طفلی ۴ و نیم صبح باید بیدارشه😞😞🤧

انقدر تو ۱۰ روز اخیر گریه کردم هرکی میبینه منو فکر میکنه مریض شدم چشمام گود شده 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
عقدیم ولی ۹۰درصد اوقات باهمیم

خوشبخت بشید عب نداره فک کن ی شهر دیگس اصلا فک نکن ک سربازه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
حاضر بودین تا سربازیش تموم شه دوست بمونین..(با فرض اینکه خاستگار با موقعیت خوب میومد و همه میگفتن خو ...

شرایطش چجوریه از لحاظ مالی و اخلاقی؟

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
شرایطش چجوریه از لحاظ مالی و اخلاقی؟

وسطای ترم سرکار میره ؛ اخلاقشم من قبول دارم 

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
روز اول که رفت شنبه لباس و اینا دادن گفتن برید سشنبه بیاید  بمیرم الهی طفلی ۴ و نیم صبح باید ب ...

شوهر منم شنبه رفت امروز بعد سه روز تازه تونست با گوشی جانشین فرمانده که آشنا از آب دراومد زنگ بزنه مردم این سه روز از دلشوره تنهای تنهام هستم اونم گفت ۴/۵ بیدار میشیم این از همه بدتره

شوهر منم شنبه رفت امروز بعد سه روز تازه تونست با گوشی جانشین فرمانده که آشنا از آب دراومد زنگ بزنه م ...

وای بیخبری خیلی بده 

روز اول تا ۴ نگهشون داشته بودن من تا ساعت ۵ که زنگ بزنه مثل مرغ پر کنده بال بال میزدم که کجاست چیکار میکنه حالش چطوره 

وسطای ترم سرکار میره ؛ اخلاقشم من قبول دارم 

واقعا هر کسی یه جوریه شرایطش باید ببینی از کدومشون نمیتونی بگذری...سعی کن دلت و عقلت باهم برات تصمیم بگیرن نه فقط یکی

واقعا هر کسی یه جوریه شرایطش باید ببینی از کدومشون نمیتونی بگذری...سعی کن دلت و عقلت باهم برات تصمیم ...

ازش نمیتونم بگذرم ..

تو امضام نوشتم..

التماس دعا💚