دکترم گفته سر بچه م بزرگه برای طبیعی سخته...الانم 39 هفته و 1 روزمه.دکتر گفت هیچ خبری نیست فعلا...بنظر من سزارین بشی بهتره حالا بهم گفته شنبه برم ببینه طبیعی یا سز بشم بهتره...سر بچه درشته یعنی من لگنم نمیتونه تحمل کنه برای طبیعی:::::؟؟؟؟سز شرایطش چحوریه ::؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
یعنی پاره مارت میکنن تا بتونن بچه رو بکشن بیرون .خب اول سر بچه میاد بیرون ..اگه لگنت خوب باشه که میشه ولی اگه لگنتم کوچیک باشه که دیگه علنی از صدتا سزارین بیشتر بخیه میخوری.من دردا طبیعی رو کامل کشیدم .۵ مین مونده بود دکتر گفت سزارین .کیسه ابم ترکیره بود بچه یهو پیپی کرد.گفت خطرناکه.یعنی هم در طبیعی رو داشتم هم سزارین
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چرا اصرار داری به طبیعی!! من کلی پول دادم که سز بشم😕😕
منم😂😂خودمو اطرفیانو دکترمو کشتم که سز بشم و موفق هم شدم🤩
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹