2777
2789
عنوان

ناباروری

542 بازدید | 24 پست

لطفا کمک    دوستان من تنبلی تخمدان PCOدارم..وچندروزپیش باعمل آفیس دکترگفت سردوتالوله هام بسته هست..که بالاپاراسکوپی وهیسترسکوپی لوله هاموبازکرد وکوترتخمدان انجام داد ..گفت بیا کاشت انجام بده که من اسراربه طبیعی داشتم وگفت سه ماه اقدام کن نشدبیاداروبدم..کسی بوده مشکل منوداشته باشه وبدون داروبدازعمل باردارشده باشه..درضمن من فقط باقرص پریودمیشم..لطفاامیدوارم کنین بایدچکارکنم خیلی استرس دارم 6سال نازایی دارم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خيلي تنبلي تخمدان ديدم بعدش بصورت طبيعي باردار شدن 

تازه يكي دو ماه پيش توي همين ني ني سايت

يك خانمي بود ميگفت من هزينه هاي كاشت رو پرداخته بودم

كاملا موارد لازم براي آمادگي رو مهيا كرده بودم 

كه دو روز قبل كاشت فهميدم باردارم 

خود دكتر هم تعجب كرده بود

بله خانمي اين سه ماه فرصت خوبيه

از طرفي استرس رو از خودت دور كن تا تقويت بشي

هر روز دستت رو بذار روي شكمت و آيه ٣١ سوره رعد رو بخون 

من همون ماه باردار شدم 

توكلت به خدا باشه و اميد داشته باش

هر چيزي زمان مناسب خودش اتفاق ميفته 😉☘️🌺☘️🌺

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
وای یا خدا مگه برای پلی کیستیک بعد از درمان با قرص این همه عملای سخت باید انجام داد?نمیشه قرص جواب ن ...

عزیزم آیوآی انجام دادم منفی شد چون دکترقبلیم تشخیص ندادکه سرلوله خاک بستس عکس رنگیم مشخص نشد..قرارشدآیوی اف انجام بده که گفت بایدوضعیت رحمولوله هابررسی بشه که فهمیدلوله هام بسته هستن بااسرارخودم عمل شدم چون 50/50بودک بتونه بازکنه ولی خداکمکم کردبازشد

خداروشکر🙏منکه پول زیادی بابت عملم دادم بایدبراطبیعی تلاش کنم 8تومن کل خرج عمل شد.شوهرم میگه طبیعی ا ...

عزیزم ایشالاطبیعی خودت باردارمیشی منم شاید٢٠تومن تو٣سال خرج کردم اماچون دیگه افسرده شده بودم ب میل خودم رفتم ای وی اف