2777
2789

سلام دوستان

برای صورت چرب و جوش دار سن 15 سال چه پوشش دهنده صورتی پیشنهاد میکنید؟

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای چی میخوای عزیزم برای بیرون و روزانه

یا مجالس و مهمونی و اینا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
۱۵ سال و نی نی سایت😶😶😶۱۵ سال و کرم پودر😶😶😶😶

حالا هی بگید

جگر ماهارو شما ها خون میکنید😣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگه ١٥ سالشه چرا كرم پودر ميزنه چون پوستش هنوز به پختگي نرسيده و اينا همش مواد شيميايه و ضرر داره بهتره بي بي كريم گارنير يا نيوا استفاده كنه ، خواهر من ١٦ سالشه جوش هم داره هر كريم پودري كه استفاده كرده جوشش بيشتر شده و رو صورت وا ميسته اخر شر همين بي بي كريم و روش پودر استفاده كرد كه جوششو زياد نكرده و خوب پوشش ميده 

مک فیکش زیاده ایرانی کالیستا میزنم خوبه پوشش دهیش 

کنویس هم دارم ایرانیه ولی اینا برای روزانس برای عروسی و اینا استی لادر میزنم 

هـمہ دُختــَـرا عـَـرۊسـَڪݩ، ݥـَݧ آنابِـݪ :]
عزیزم ۱۲ ساله هم بود اینجا ندیدیش؟    

چتونه شما چرا همه چیزو به مسخره میگیرید..اگر میتونید جواب سوالمو بدید بیاید داخل تایپیک وگرنه که هیچ

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.