2777
2789
عنوان

زندگیه منو شوهرم

815 بازدید | 34 پست

همیشه اینجا هر کی به مشکل میخوره تاپیک میزنه اینجوری شد...

حتی منم همینن

چرا وقتی خوشیم نمیگیم ما خوبیم

زندگیمون خوبه؟

دیروز خیلی ناراحت بودم اینجا گفتم همه گفتن الکی ناراحتی یکی 2 نفرم گفتن با شوهرت حرف بزن

جاتون خالی حرف زدیم یه عالمه جیغ زدیم گریه کردم تهشم شب سوا خوابیدیم تنها هم اومدم سرکار بازم اس ام اسی یه ذره جنگیدیم

الان شوهرم اس داد ببخشید کم گذاشتم برات این چند وقته

منم گفتم ببخشید و تموم شد کلی هم قربون صدقه هم رفتیم

از همین تربیون اعلام میکنم اگه از نی نی سایت برای دردو دل و مشورت کردن های واقعی استفاده کنیم خیلی عالیه

بچه ها مرسی که کمکم کردید

من امروز خیلی خوشحالم و خوشبخت این حس خوبو برای همتون میخوام از خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزدلم

ولی من سعی میکنم نه نارحتیمو بگم نه خوشحالیمو

هروقت خوشحالیمو با ذوق و شوق جایی گفتم بی برو برگرد بعد ی ساعت چشم خوردیم و یه دعوای بزرگ باهم کردیم یه هفته قهرو ....

همسرم دلیل من است. 💜🌱
خدا رو شکر . حال دعوا سر چی بود؟    

پریود مغزی بودم   

الکی چرا گفتی غذای فلانی خوشمزس (خوشمزه بودا) چرا همش خواهرتو بغل کردی (حالا طرف ترسیده بود خوب من فضولو نترسم که به اون ربط نداره منم میترسیدم منو بغل میکرد) چرا واسه راه افتادن کارت فلان حرفو زدی ( اداره پست گفته بود صاحب قبلیه موتورش زنشه تا کارت سوختو بهش بدن الان گفت خانمه 50 سالش بوده منم مجبور بودم)

صبح کلی گریه کردم

الان اس داده حلالم کن ببخشید گفته مرسی که انقدر دوسم داری که به دیگران حسودی میکنی و از این حرفا

خدارو شکر واس زندگی منم دعا کن

انشالله عزیزم

برات صلوات فرستادم

خودتم یه کوچولو تلاش کن از بچه های اینجا هم کمک بگیر واقعا خوبه

همین که حرف میزنی اروم میشی بهتر میتونی تصمیم بگیری

خداروشکر عزیزدلم ولی من سعی میکنم نه نارحتیمو بگم نه خوشحالیمو هروقت خوشحالیمو با ذوق و شوق جایی گ ...

اونم هست 

اخه همه اینجا از ناراحتیاشون میگن میخواستم بگم تو زندگیامون شادی هم هست خوشی هم هست

منم خودم همیشه ناراحتیامو گفتم و واسه ناراحتی و غصه های دیگران واقعا ناراحت شدم

ولی الان خواستم خوشیامو باهاتون در میون بزارم

اونم هست  اخه همه اینجا از ناراحتیاشون میگن میخواستم بگم تو زندگیامون شادی هم هست خوشی هم هست ...

آره عزیزم همیشه ک نمیشه تو غصه ها یاد دیگران باشیم خوشیامون تنهایی...

من برا همین هیچکدومو نمیگم راحت ترم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اونم هست  اخه همه اینجا از ناراحتیاشون میگن میخواستم بگم تو زندگیامون شادی هم هست خوشی هم هست ...

الهی .. یه مسافرت برو یا خرید کن این جور وقتا . سربه سر شوشو نذار . عشقتون پایداربانو.