2777
2789

سلاااممم

صبحتون بخیر،روز خوبی داشته باشین گل گلیا❤

بیاید بهم انرژی مثبت بدیم تا کل روزمونو شاد بگذرونیم

حتی اگ مشگل داری غم داری برای یروزم ک شده بهش فک نکن و امروزو واسه خودت زندگی کن

خانوما بگید چ کارایی بهتون انرژی میده و اون کارا رو بهم دیگ پیشنهاد بدیم‌.و هرکی ی جمله مثبت انرژی زای کاربردی بگ تا بقیه هم انرژی بگیرن

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤

من خیاطی وبافتنی و... اینا بهم انرژی میده ولی از امروز گذاشتم کنار میخوام هیچ کدومو دیگه انجام ندم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزو لاک بزن ارایش کن برقص!

خلاصه یه روز رو برای خودت شاد باش

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

من خیاطی وبافتنی و... اینا بهم انرژی میده ولی از امروز گذاشتم کنار میخوام هیچ کدومو دیگه انجام ندم&n ...

اگ بهت انرژی میده پس چرا کنار گذاشتیش

اگ بهت انرژی میده پس چرا کنار گذاشتیش

چون هر کدومو شوهرم یک جور مسخره میکنه بعضیاشم خراب میکنه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

مگ چند روز زنده ایمو زندگی میکنیم

گذشته ک اسمش روشه و گذشته،پس واسه چی دیگ غصه شو بخوریم. فردامونم ک اصلا معلوم نیس چی باشه،زنده باشیم یا ن.درضمن خدای امروز فردام هس.پس دیگ فکرو خیال ندارع

فقط باید حال و چسبید و ازش استفاده کرد

اصلا بیخیال دنیا و قانوناش

بیاید یروزو متفاوت بگذرونیم و بجای اینک ب استقبال مشگلات بریم واسه خودمون شادی هرچند کوچیک بسازیم 

باید ب روی دنیا بخندی تا بروت بخنده

چون هر کدومو شوهرم یک جور مسخره میکنه بعضیاشم خراب میکنه

عزیزم اگ ب خودت انرژی میدن و کاراتو دوست داری پس توجه نکن ک بقیه چ حسی دارن و چی میگن. هرکاری تو زندگیت میکنی بخاطر دل خودت بکن

من مطمنم تو فوق العاده ای پس ب خودت باورداشته باش

بیاید امروز واسه خودمون ی لباس متفاوت بپوشیم،موهامونو واسه خودمون ی مدل متفاوت ببندیم.لاک بزنیم .برقصیم. ب خودمون ایمان داشته باشیم تا بقیه م بهمون ایمان داشته باشن.خودمونو دوست داشته باشیم تا بقیه م دوسمون داشته باشن

امروز ب خودت بگو ت بهترینی و لیاقتت لبخنده