داغونم واسه مامانم دیشب همسایه مون رفته بود پیشش میگفت مامانت دستم گرفته بود میگفت دعا کن بمیر ...
کار اونا اشتباهه و هیچ توجیحی نداره ولی اگه من جات بودم همین امروز صبح وسایلامو جمع میکردم میرفتم پیشش تا خوب نشد برنمیگشتم.هیچی ارزشش از پدرمادر بیشتر نیست.خودت چرا نمیری؟
استارتر ببخشیدا همتون کار دارین همتون شاغلین مادری که شیر داده بهتون بزرگتون کرده شماها همه مشغله دارین چه توقعی از عروس دارین؟ شما گریه نکردین برای اون عروس گریه کردین برای خودتون که اینهمه بچه یه مادر نمیتونن نگه دارن. الان خود من مثلا میگم برادر شوهرم و خواهر شوهرام هر کدوم دنبال کار خودشون پا شدن رفتن شهرای دیگه یا کشورای دیگه بعد فقط من بیکارم؟
استارتر ببخشیدا همتون کار دارین همتون شاغلین مادری که شیر داده بهتون بزرگتون کرده شماها همه مشغله دا ...
ببیم خانوم من همه ی دغدغه ممادرم دورم ازش رفتم بهش سر زدم ده روز ب زور وسختی مرخصی گرفتم خواهرمم دوره بردارام خودشون توشرکت های راه خیلی دور سر کارن ،،،، من مادرم پیش م بود توسر میذاشتمش دیگه غصه منداشتم عروس بهش سر میزنه یا نمیزنه. این از این ،بعدش م مادر شوهری ماین همه محبت میکرد حقش این نیس ثالثا خودت ی کاسه ی سوپ دس ی بیمار بدی حالا بفرض مادر شوهرت اصلا دشمن ت بنظرت چایرادی داره چرا خوبی از مردم ایران پر کشیده و کوچکترین خدمت ب خلق خدا رومیگیمولش کن ب من چه مگهمن نوکرشمها؟؟؟.؟.. خب این مادر مگه این پسرا روبزرگ نکرده واسهروز تنگش حالا پسراش راهدورن نمیرسن بنظرتون چایرادی داره همسراشون ذره ای محبت ب این مادر بکنن بنطرتونذره ای محبت کزدن. چ ایرادی داره هان؟؟؟؟...؟؟..
ببیم خانوم من همه ی دغدغه ممادرم دورم ازش رفتم بهش سر زدم ده روز ب زور وسختی مرخصی گرفتم &nb ...
یه وقتایی خانواده شوهر کاری میکنن که ادم بد میکنن. منظورم به شما نیست. من خودم قبل ازدواج میگفتم مادر پسر مادر خودمه براش دختری میکنم. ولی برات بگم چه در حقم کردن باز میگی چی عروس خوبی که قطع رابطه نکرذی