2777
2789
عنوان

اینا وجدان ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست

داغونم واسه مامانم  دیشب همسایه مون رفته بود پیشش میگفت مامانت دستم گرفته بود میگفت دعا کن بمیرم بی کسی م‌شده مرگ با زجزم یعنی هاهای گریه کزدم داغون داغونم   بخدا حتی ی بار ب این دوتا عروس اخم نکرد اونا رو‌از ‌ما بیشتر دوس داشت اخه نباید ادم اینقد بی تفاوت باشه ،،،  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز مرخصی گرفتم رفتم ،ده  روزم‌اون ابجی م‌رفت ،،، ما دوریم هردو‌اهوازیم و‌شاغل ،من ی هفته س ...

کاش می اوردید پیش خودتون یا با برادر ها هماهنگ کنید اونها نوبتی برند تا اوضاع  اروم شه

نمیتونی یه کسی رو بگیری

روزی دو سه ساعت بره پیش مامانت کاراشو بکنه

از همون همسایه ها آشناها بهش پول بدین

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

سه ماه از بارداریم میگذره تا حالا شش دفعه غذا که درست کردم واسه مادرشوهرم هم فرستادم نکرد یه بارشو جبران کنه و پنج شنبه ها که هر دو خسته از سر کار میایم و نهار خونه ایم یه بشقاب برنج بده دستمون بگه بیاید اینو خالی خالی کوفت کنید الان پا نشی تازه خورشت گرم کنی و برنج بذاری

هیییییچ مشکلی هم باهام نداره

چند شب پیش حالم بد بود و از کمردرد نمیتونستم راه برم شوهرم اومده خواهش میکنه ازم که واسه مادر و پدرش هم شام بذارم خانم خانم ها از سفر اومده خسته ست

درست کردم فرستادم ولی صد فحش و لعن همراهش بود

بعدش کاشف به عمل اومد مادرشوهرم از شوهرم خواسته بوده که من غذا بپزم و اینم نتونسته جواب رد بده 

سالم و جوون راست راست راه میره گردش و تفریحش به جاست اون وقت من باید با ویار و کمردرد واسش غذا بپزم

اگه کسی نخواد خیرش بهت برسه نمیرسه حرص خوردن فقط باعث میشه حالت بدتر شه

اینجور آدما شر نرسونن ، خیرشونو نخواستیم

به برادرت بگو وظیفشه به مادرش سر بزنه و غذا بده دستش

اگر واقعا عرضه نداره کسی دیگه نیست ازش بخوای بهش کمک کنه؟

یا واسش تلفنی غذا یا سوپ سفارش بده اینترنتی پرداخت کن چاره ای نیست

کاش می اوردید پیش خودتون یا با برادر ها هماهنگ کنید اونها نوبتی برند تا اوضاع  اروم شه

بیمار شده دیگه سخت افتاده تو‌بستر بیماری شصت و سه ساله س  نمیتونه از دکترش دور باشه دیشب تا ساعت سه نصفه شب از بی کسی مادرم‌اشک ریختم فقط پسراش و همسایه ها میرن بهش سر بزنن ،پسراش م‌نیستن بخاطر شغلاشون  نیستن ،،،،،

نمیتونی یه کسی رو بگیری روزی دو سه ساعت بره پیش مامانت کاراشو بکنه از همون همسایه ها آشناها بهش پو ...

اینم خوبه شما که شاغلی میتونی یه هزینه ایی کنی یه نفر بیاد کاداشو بکنه غذا  براش درست کنه

سه ماه از بارداریم میگذره تا حالا شش دفعه غذا که درست کردم واسه مادرشوهرم هم فرستادم نکرد یه با ...

ببین  تورو‌خدا عروس خوب. مادر شوهر. بد داره و‌بر عکس ش کلا دنیا هیچی ش سر جای خودش نیس ، فقط دیشب  وقت اذان با گریه از خدا خواستم تو‌همین دنیا پس بدن ،،،،، بخدا ده روزی ک بودم فقط پختم و زنگ زدم‌ب این دو‌تا عروس اومدن خوردن چقد کادو‌ من و‌خواهرم براشون بردیم انگاری  واسه سنگ محبت میکنیم ،،،،،،

وقتی یه پسر دوبرابر دختر ارث میبره، واقعا باید هوای مادرشو داشته باشه

من باشم به پسرام ارث نمیدم تا عروسا بدونن وظیفه شون نیست اما برای ارث جلز و ولز میکنن!!

واقعا انسانیت ندارن. پولدارید برای مادرت پرستار بگیرید

یا یه همخونه براش پیدا کنید  

ببین  تورو‌خدا عروس خوب. مادر شوهر. بد داره و‌بر عکس ش کلا دنیا هیچی ش سر جای خودش نیس ، فقط دی ...

از سادگیته رفتی پختی اینارو دعوت کردی

اینجور بی وجدانها فقط باید سگ محل بشن

والا اینا عروسن یا من 

سوپ یا غذا درست‌میکنم براش میبرم میگه من نمیخورم میریزمش دور چرا اوردی

مریض میشه میرم ازش پرستاری میکنم در حد توانم خوب که میشه بخدا جلو چشم خودم جندبار شده تا یکیو دیده میگه مردم از مریضی یکی بهم سر نزد ی لیوان اب بده دستم 

ادمو به غلط کردن‌میندازه انقد که اخلاقای بیخود داره 

مال ما دختراشم تنگ دلشن موقع مریضی که میشه زن‌مردمن موقع بریز بپاش دخترن حق دارن